Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Only in Miami

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 6 år 
 170 cm
 Rød
Miami er en virkelig kær og sød hoppe, der rigtig gerne 'vil'. Hun er ung og på mange måder lidt uprøvet, men har bestemt talent for spring og dressur. Hun har være 4 måneder i træning hos Josephine Gullberg, og har gjort kæmpe fremskridt.Hun er rigtig flink i skoven og giver en dejlig tur!

Hun er ret så god i sit hoved og opfører sig pænt. Hun er bestemt ikke ufornuftig, og nem at have med at gøre på staldgangen.

Jeg har skrevet nogenlunde trafiksikker, da hun kun er 5 år, og selvfølgelig kigger hun! Men hun springer ikke til siden eller hopper hovedløst rundt.

Jeg havde en part, da hun var 4 år, derr var handikaprytter. Hun brugte elscooter, som hun kørte rundt om hende med. Miami var fuldstændig cool på trods af scooteren, og står altid stille ved op- og afsidning.
 
 
 
 

[Part] Sød, rutineret m/k søges til ung hest med godt hoved.

OBS - bedre billeder er på vej, teknikken driller!

Miami søger en sød og kærlig part, der vil hygge med hende 2 gange pr uge. Du er over 18 år, rutineret og har erfaring med unge heste. Du er stabil, rolig og til at stole på. Du er god ved min hest, og er positiv i det samvær, I har.

Du skal kunne og ville ride dressur. Vi har en stor bane på stedet, og er i skridtafstand fra en rideskole med ridehus (du betaler selv ridehus kort). Du må meget gerne modtage undervisning. Vi har underviser på stedet, nærliggende ridekole eller du må tage din egen med. Kravet er bare, hesten behandles og rides positivt.

Hun er kommer hjem 1. Maj fra 4 måneder

Miami er opstaldet i en stald med i alt 11 heste med direkte adgang til Gribskov. Alle i stalden er voksne, søde mennesker, der gerne hjælper, hvis der er behov for det.

Der kan være behov for let hjælp i stalden, da jeg selv muger og blander foder. Men det er ganske lidt.

2 gange pr. uge, 600 pr. md.
 
 
ID: HST 161199
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Ikke prøvet
Opstaldningssted
Senest rettet 15 april 2017 kl. 19:13, og har været vist 2300 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider