Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sbg Charlott

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 6 år 
 156 cm
 Brun
Smart lille hest, til rytteren der søger en kærlig kontaktsøgende hest, nysgerrig og speciel hest der vil gøre alt for sin rytter. Der er springeheste i hendes stamtavle, hvilket kun fuldt ud lever op til, idet hun springer ALT hun sættes på. Hun springer baner 100-110 cm til træning. Se video på hendes hjemmeside: www.sbgcharlott.dk.

Hun er desuden fin på tur, skov, strand, trafik, trailer og arbejde fra jord. I dressuren er hun præget af, at hun er lidt "hoppet" forstået på den måde, at hun er sensitiv for schenklerne.Hun har fået lavet en caslick der har gjort hende meget mindre generet (se video fra 17. september 2016). Hun er i en positiv udvikling, og håber det med den korrekte ridning og gode oplevelser forsvinder helt!

På hjemmesiden www.sbgcharlott.dk er masser af video, billeder og video af Charlott og den proces vi har været i siden jeg købte hende i efteråret 2015.

Hun har aldrig prøvet på at smide af og er på mange måder ekstrem nem! Hun sælges til en rytter der kan formå at videreuddanne hende og give hende de positive oplevelser.


 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333201106641
F:
DVH 1041
M: Hecas Corosia
208333DW0405734
MF:
DVE 508
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 23 oktober 2016 kl. 09:46, og har været vist 1111 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider