Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bailey

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pony, blanding
 Hoppe
 14 år 
 147 cm
 Palomino
Bailey er en smuk og udtryksfuld 1'er pony, som med sin smukke farve og levende udtryk, er en pony, der lægges mærke til.

En super god allround pony, som både gør det godt i dressuren, springingen og giver en skøn tur i skoven.
I dressuren gør Bailey det godt, hvor hun bl.a. har styr på øvelser som schenkelvigning, skridtpiruetter, galopanspring fra både trav, skridt og parade samt traversader. Hun er meget let på tøjlen, og rides meget for sædet. Vi har trænet hende ud fra ARR principper.

Bailey elsker springingen, hun stopper stort set aldrig på et spring. Hun har tidligere redet LA til stævner, samt jeg har sprunget 150 cm på hende for nogle år tilbage. Hun har ikke været trænet så meget i spring på det sidste, men hun har stadig stor lyst til det, når vi springer.

På tur kan hun både rides ud alene og i flok. Hun er ligeglad med både tung trafik, cyklister, traktorer og lastbiler, som kører få meter fra hende. Man kan få hende med ned i vandet hvis man rider til søen, samt hun altid er frisk på en galoptur, hvor hun altid kan stoppes igen.

Hun er generelt en opmærksom og meget lærenem pony, der hurtigt opfanger signaler fra sin rytter.

Under håndtering er hun altid meget sød og medgørlig: når der skal trækkes ind og ud på fold, på staldgangen, når der skal vaskes eller klippes, under opsadling, ved smed eller dyrlægebesøg osv.
Når man har Bailey med i byen opfører hun sig eksemplarisk, hun tager de nye omgivelser med ophøjet ro.
Ud over dette har hun flere gange givet trækture til mindre børn, nogle af dem har også fået lov til at styre hende selv, hvilket hun har taget super pænt.

Vi har også arbejdet meget med hende fra jorden, hvor det har handlet om alt fra løsarbejde til tricks. Bailey kan tricks som smile, kysse, neje, spanske skridt, indparkering og mange flere. Hun følger mig når hun er løs, og kan rides med blot en snor om halsen.
 
 
 
 
 
 
DRF Go Google
ID: 528018920032052
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 14 november 2016 kl. 06:31, og har været vist 1498 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider