Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pheline Markdalgaard

Billede
Billede
Billede
Billede

 Knabstrupper  
 Hoppe
 9 år 
 168 cm
 Plettet
Pheline Markdalgaard (Fie i daglig tale) er en sød og rolig hoppe som elsker opmærksomhed. Hun måler 168 stg og er fra 2008. Hun er lidt reserveret over for fremmede, men er en kælepot. Observerer man hende på folden fører hun sig frem foran vallakkerne og er hoppe med stort H. Hun ligger på LB niveau i dressuren og har ikke været sprunget ret meget endnu. Hun har store bevægelser i traven og galoppen og træder fint ind under sig, lidt tung. På skovtur alene kigger hun på brandestabler, rødder fra væltede træer, men går fint forbi - hun bliver redet mere alene på skovtur en sammen med andre, da jeg gerne vil bevare at hun så nemt kan det. Sammen med andre på skovtur, kan hun liggere både foran, i midten eller bagved uden problemer og er meget rolig.

Pheline har ikke så meget erfaring i stævner endnu, men har været til 3 LC stævner med fint resultat hos tidligere ejer.
Hun knytter sig til sin rytter, men har stadig sine egne meninger ind imellem, men lytter til hvad du siger. Hun finder sig i meget, men ikke alt!

Hun er så nem at man kan strigle hende ude på folden og hun kan gå med ind til stalden uden grimme og træktov og det samme ud på folden. Hygge ude på folden er heller ikke helt dårligt.
Er hun længe på staldgangen og man ikke ordner hende, men fx boksen, bliver hun lidt utålmodig, men hun står stille på staldgangen når man ordner hende.
 
 
 
 

[Part] Hillerød - Dressur/skovturs part søges til skøn rolig knabstrupper

Søger en rytter som har lyst til at ride 2-3 gange om uge, gerne 3 - dressur, skovtur. Der vil ikke være mulighed for springning, da jeg selv vil stå for dette. Pris for 2 gange er 400 kr og pris for 3 gange er 600 kr.

Det er vigtigt for mig, at jeg kan stole på, du kommer som aftalt og passer hende som var hun din egen.
Foretrækker en rytter over 18 år, da der ikke går offentlig transport direkte til stalden og hun er stadig en ung hest som har meget at lære.
Ser gerne en der ligger på min. LB niveau og som har lyst til at få undervisning, så vi arbejder sammen om hendes ridning. Hun skal rides for sædet og let/blød hånd (vi har en underviser tilknyttet stedet til 50 kr pr gang - halv time)

Hestene bliver lukket ud og ind og får mad af gårdejer, så ingen skiftende vagter til stalden. Ingen lukketider på gården.

Hun står opstaldet på en lille privat gård med ridehus hos naboen og en oplyst dressurbane (20x60) lige 10-20 m for enden af stalden. Foldene ligger også meget tæt på indgangen til stalden.

Der står opstaldet 7 heste og vi er ca. 11-12 personer som kommer i stalden inkl. ejer og parter, så der er mulighed for at ride sammen med andre i skoven, selvom det er et lille sted. Skoven ligger lige for enden af vejen.
 
 
ID: HST 161077
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 10 maj 2016 kl. 10:21, og har været vist 893 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider