Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Frederiksminde Mickey

Billede
Billede
Billede
Billede

 Connemara  
 Vallak
 26 år 
 150 cm
 Lys skimmel
Mickey er en frisk ældre herre, der stadig rides flere gange om ugen. Han bruges til skovture samt lidt let dressur. Han er meget alsidig og rides både med og uden bid.

Han er sød og velopdragen i alle situationer. Fra jorden er han nem og ukompliceret. Under rytter er han generelt nem, men han kræver en rolig og afslappet rytter, som med tålmodighed kan sørge for, at ridningen forbliver afslappet. Han skal rides for fine hjælpere med en blød hånd og rolige schenkler.
Han kan godt blive lidt kæk, hvis tempoet i skoven bliver for højt. Derfor foretrækker jeg en part, der primært vil skridte og trave nogle rolige ture, og som ikke har ønsker om lange galopper i skoven.

Han trænes i dressur med næsen foran lod, hvor hurtig reaktion på lette signaler samt afslappethed prioriteres. Altid for en rolig hånd.

Mickey kan rides både med og uden bid (rebgrime eller hackamore) samt med eller uden sadel. Vi rider for det meste bareback eller i ride-on-pad og i rebgrime på vores skovture. Jeg har dog også trense med bid og dressursadel til rådighed, hvis det foretrækkes.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9103574
208333199103574
F:
CH 45
(CO DK)
M: Frederiksminde Madonna
C 516
(CO DK)
MF:
ECH 36
(CO DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 07 maj 2017 kl. 12:00, og har været vist 2816 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider