Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lucky

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 11 år 
 144 cm
 Lys skimmel
Min fantastiske charmetrold af en pony Lucky sælges

Min dejlige pony Lucky sælges da jeg desværre ikke længere har tiden til ham. Jeg fik ham da han var 5½ år. Og han har været min bedste ven og jeg har lært ham alt hvad han kan i dag. Han er en stor charmetrold og han elsker at blive nusset. Lucky er helt fantastisk på tur i skoven, alene og med andre og han har et stort potentiale for terræn/spring/military. Vi har startet et enkelt militarystævne. Lucky kan gå dressur på LB niveau - men kan med rette rytter nå længere. Men hans favorit er helt klart spring og skov. Jeg har sprunget 90 cm på ham til stævner og 100 cm til træning. I dressur har jeg ikke startet mere end LC2, da min interesse primært har været ved springningen og skovture. Men vi har jævnligt fået dressur undervisning. Igennem flere af årene jeg har haft ham er han tillige blevet løssprunget 1 x pr uge.
Lucky er en stærk pony og kan teste sin rytter, hvis han lige keder sig lidt. Han kan ydermere tænde lidt mere i skoven. Derfor foretrækkes en erfaren stor pige/dreng eller lille voksen rytter. Jeg er selv 172 cm høj og min mor, der også har reddet ham er 175 cm høj. Ved yngre rytter bør der være 100 % forældreopbakning. Da jeg selv fik ham var jeg 11 år og havde 100 % forældreopbakning og hjælp fra undervisere.

På nuværende tidspunkt er Lucky ikke i form. Han rides for tiden primært af to parter og løsspringes 1 x pr uge. Ydermere rides han 1-3 dage pr uge af voksenrytter.
Prisen er sat ud fra dette.

 
 

[Salg] Verdens største charmetrold

Udelukkende salg til private.
Grønt hestepas, forsikret i dansk hesteforsikring,
Passet med smed og årlige vaccinationer. Aldrig været syg.

Der medfølger: Lækker dressursaddel, ældre springsaddel incl pladegjord/ fortøj og diverse underlag, 2 trenser, diverse dækkener, gamacher, klokker m.m

Lucky går med fire sko. Han har ikke gået i løsdrift, og har heller aldrig gået på døgnfold, da han er en nøjsom pony. Har altid fået rigeligt foldtid hverdag.

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på HesteData Google
ID: 208333200609145
F:   -  
knapstrubber
M:   -  
Fjordhest
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 16 oktober 2017 kl. 14:40, og har været vist 706 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider