Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Clapton

Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 18 år 
 175 cm
 Brun
Flot, ældre (16) herre søger nyt hjem, da min ejer er flyttet til Norge. Hun har haft mig i over 11 år og sælger mig kun til et godt hjem, hvor jeg kan få lov til at gå på fold med andre heste hver dag, gå lidt dressur, lidt spring og lidt skovtur, som jeg elsker. Jeg er en alsidig og pålidelig hest, der kan bruges til lidt af hvert, også et lille ridestævne i ny og næ. Jeg kan både bruges som lærehest og som hyggehest, jeg trives godt med afveksling mellem erfarne og lidt mindre erfarne ryttere. Har tre gode gangarter og er også glad for at springe og har en del stævneerfaring.
 
 

[Salg] DV-vallak søger godt hjem

Sælges billigt alternativt lejes ud til privat brug. Har let slidgigt i bagben, men kan sagtens anvendes i de lette klasser i både dressur og spring. Har hestepas, ej forsikret. Der er mulighed for medfølgende udstyr, hvis dette ønskes.

Pris: 20.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 

[Udlån/Udleje] Ældre DV-vallak lejes ud til godt hjem

Vi udfærdiger sammen en låne-/lejekontrakt udfærdiget af DV (se DV's hjemmeside) med alle relevante lånebetingelser. Ønsker primært at lejer betaler den daglige drift/pleje af hesten, og at lejer og ejer har regelmæssig kontakt med hinanden, især da jeg ikke bor i DK længere. Du er velkommen til at bruge ham til både dressur, spring på let niveau (op til LA) og deltage i stævner, vil dog gerne have besked om dette, når/hvis du ønsker at deltage i et konkret stævne. Han er også en fin terræn- og skovturshest.
 
 
 
ID: HST 160739
F: Comeback II
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 17 februar 2016 kl. 19:20, og har været vist 105 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider