Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ørenagergård Tascha

Billede
Video
Video
Billede

 Pony, typeavl
 Hoppe
 10 år 
 147 cm
 Rød
Tascha har været hos os i næsten 3 år. Først som opstaldet og siden efteråret har vi haft hende. Vi købte hende som nr. 2 pony til vores datter, da vi synes, hun er en fin og smart pony, men vi må indse, at vores datter desværre kun har tid til 1 pony. Så vi synes, Tascha skal videre til en som kan give hende den opmærksomhed hun fortjener.

Tascha er en lækker pony med stor udstråling. Hendes far er succesful A-pony i dressur "Vasehøj's Kashi". Hun har 3 fine gangarter, hvor især galoppen skal fremhæves. Tascha har helt sikkert potentiale indenfor dressuren, men hun er ikke alderssvarende uddannet og har derfor meget at lære. Hun er påbegyndt schenkelvigning og versader, og hun lærer hurtig nye øvelser. Tascha har modtaget ugentlig dressurundervisning, den tid hun har været hos os, og har været til 2 stævner. LD2 hvor hun vandt klassen med 68% og LC1 hvor hun fik 67,2%.

Vores datter er springrytter, og derfor har vi også haft hende med til springundervisning det sidste halve år. I springning viser hun stor kapacitet. Hun er nem at "tænde og slukke", trækker godt på springene og finder selv afstande. Vi har haft Tascha med til nogle få sløjfestævner, hvor hun lige skulle se springene lidt an, så derfor kræver hun en rutineret rytter, som har tid og lyst til vise hende vejen. Hun udvikler sig hele tiden og springer nu baner med spring på 60 - 80 cm.

Tascha kan godt lide at blive nusset og står gerne stille på staldgangen. Hun bliver lidt gnaven (uden at hun rigtig gør noget) i forbindelse med, at hun skal have dækken og sadel på, så hun kræver en rytter, der kan håndtere dette. Vi har klippet hende en enkel gang, hvilket hun tog meget roligt. Hun er i det hele taget cool over for nye ting. Vores datter rider hende ofte alene på tur uden problemer. Hun kan gå på fold med både hopper og vallakker. Tascha har overbid. Dette kan ikke ses og har ingen indflydelse på ridningen af hende. Hun blev undersøgt af dyrlæge, mens hun stadig var hos avler, som viste at hun ingen gener ville få af det.
Der er mulighed for at købe Trainers dressursadel og/eller HDR springsadel til 2.500,- pr stk. Trense følger med.

Vi er åben for bud.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: SDS 502
208333SP0701632
F:
SPH 156
(SP DK)
M: Shanon
SDH 214
(SP DK)
MF:
ESPH 104
(SP DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 07 maj 2016 kl. 13:16, og har været vist 8577 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider