Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Savanah Amour

Billede
Video
Billede
Video

(Solgt)
 Pony, typeavl
 Hoppe
 9 år 
 144 cm
 Rød
Savannah er en dejlig 9-års sportspony hoppe med stort potentiale både indenfor spring og dressur. Hun er nem at ride og går let til bidet. Senest har hun startet LA1 dressur. Dog elsker hun at springe, og selvom hun kun har været sprunget regelmæssigt siden december, er hun nu klar til at starte LB. Hun har startet flere LC klasser, hvor hun har sprunget fejlfrit. Til træning har hun sprunget 110 cm.
Hun er ud af god afstamning, hvor moderens helbror blandt andet deltaget i EM dressur for hold. Hendes far er tophingsten Pour Amour og morfar er Malibu II.
Savannah er en oplagt stævnepony, da hun er nem at læsse og rigtig god at have med i byen. Hun kalder og kigger ikke. Hun kan stå i trailer mellem klasserne. Hun er konkurrenceregistreret og har startet spring til distriktsstævne.

Hun sælges, da jeg selv er voksenrytter. Jeg springer ikke og hun egner sig ikke som 'hygge-hest'. Hun fortjener en rytter, der vil tage hende med ud til stævner og videreudvikle hendes talent. Jeg har haft Savannah i 5 år, og jeg vægter et godt hjem med masser af foldtid højt.

Indtil 1. maj kan hun prøves på Nr. Åby rideskole. Herefter flyttes hun hjem, hvor hun kan prøves på udendørsbane i Harndrup. Ved hurtig handel kan trense og springsadel medfølge. Hun udlånes ikke, da hun tidligere har været lånt ud og nu fortjener hun et permanent hjem. Dog kan hun prøves flere gange for at sikre det rigtige match mellem pony og rytter.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208333SP0806891
F: Pour Amour   Link
Sportspony
M: Jacqueline
Sportspony
MF: Malibu II
Sportspony
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Talent
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 04 maj 2017 kl. 09:47, og har været vist 1504 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider