Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lauritz

Billede
 Oldenborger  
 Vallak
 9 år 
 181 cm
 Mørkebrun
Vi søger en part til vores hest Lauritz, 2 gange om ugen. Lauritz er en 7-årig Oldenborg/Holstener vallak på 1.81 i stg., som er ca. på LC niveau. Det er vigtigt at han bliver redet med sædet og schenkler og bliver stillet for små udfordringer/ opgaver, for at aktivere ham. Lauritz er et kæmpe nussehoved, men skal til tider vide hvem der bestemmer. Lauritz er svær at ride pga. hans størrelse, så der skal arbejdes med schlecker og sæde Derfor skal personen også være min.175 høj.
Lauritz står ude på Hadsten Ridecenter, hvor der er gode faciliteter. Der er et ridehus på 87x20 med ny fiberbund, 2 udendørs ridebaner på 20x60, en stor græs springbane, skov lige ved siden af og striglepladser.
Vi søger en part som er +18, og som har sin grundridning i orden og som vil være med til at videre uddanne ham, med et positivt lederskab. Du skal være ansvarlig og til at stole på, og passe godt på vores udstyr. Om vinteren vil der være lidt staldarbejde i form af at fjerne klatter i boksen og give hø. Om sommeren står han ude hele tiden. Parten vil koste 300 kr.Vi ser gerne at du får undervisning minimum en gang om måneden. Vi har en underviser ude på stedet som koster 150 for en halv time, ellers kan man også tage sin egen underviser med.
Hvis det lyder som noget for dig, så kontakt os enten på mail eller SMS, om med hvad du har af erfaringer og hvad du kan tilbyde. Parten kræver medlemskab af klubben.
 
 
 
 

[Part] Part søges til stor hest

Vi søger en part som er +18, og som har sin grund ridning i orden og som vil være med til at videre uddanne ham, med et positivt lederskab. Du skal være ansvarlig og til at stole på, og passe godt på vores udstyr. Om vinteren vil der være lidt staldarbejde i form af at fjerne klatter i boksen og give hø. Om sommeren står han ude hele tiden. Parten vil koste 300 kr.Vi ser gerne at du får undervisning minimum en gang om måneden. Vi har en underviser ude på stedet som koster 150 for en halv time, ellers kan man også tage sin egen underviser med.
Hvis det lyder som noget for dig, så kontakt os enten på mail eller SMS, om med hvad du har af erfaringer og hvad du kan tilbyde. Parten kræver medlemskab af klubben.
 
 
ID: HST 160658
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 31 januar 2016 kl. 12:54, og har været vist 1073 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider