Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Angel Of Music

Billede
Billede
Billede
Video

(Solgt)
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 4 år 
 165 cm
 Brun
De to første billeder + video er helt nye fra d.22/4 2016

Angel of Music, eller Angel som hun hedder i daglig tale er en super smuk lille hoppe på 2 ½ år, som vi selv har avlet. Hun er i øjeblikket 157, men vi forventer at hun bliver lige omkring 165.

Hendes mor er en Tysk Varmblod, som desværre ikke nåede at blive kåret i Danmark, og hendes far er den Danske Varmblods hingst Camargue, som har et utal af placeringer indenfor spring. Moderen har også en masse placeringer indenfor dressur og spring, hvor hun har gået op til MB spring og LA klasser i dressur. Hun har også været vinder af Fyns Rideudstyr Club Cup Dressur Finale 2008 samt vinder af Fyns Rideudstyr Club Cup Dressur Championat 2008

Angel er en hoppe med masser af gåpåmod og et godt sind. Hun er meget nysgerrig og vil gerne lære nye ting. Hun er dog en lille dame med egne meninger, og har brug for en til at vejlede hende. Men hun er også en hest, der knytter sig utrolig meget til sin ejer, og vil gå igennem vand og ild for personen, der får hende. Hun kommer altid en glad i møde, og elsker alle former for opmærksomhed.

Angel fylder 3 år til juni, og har både været i longe, prøvet at løsspringe, haft trense på flere gange, og gået i trailer. Hun er nem at læsse, men vi har ikke kørt så meget med hende. Hun tager fint imod biddet, og har ingen problemer med at have trense på. Også i longen udvikler hun sig godt, og vil meget gerne lære mere. Hun er vant til at blive vasket, have gamacher og dækken på, og hun kan også et par hygge tricks.

Angel er passet med vaccination og smed, og siger ikke noget til dyrlæge eller smed. Hun mangler dog en del balance og fokus, når smeden er der, men med en sliksten i hånden, er der ingen problemer.

Jeg vil mene at Angel har talent både indenfor dressur, men bestemt også springning, da både fader og mor har gået tonsvis af stævner. Hun er en rigtig lille gangmaskine med super god takt i traven og en opadgående galop. Indenfor springning viser hun også talent, og jeg tror på at hun kan nå toppen indenfor det.

Angel sælges kun pga. at hun bliver for lille til mig, og fordi hun ikke går godt sammen med min anden hest, der tyranniserer hende, hvilket vi synes er meget synd for Angel.

Det betyder meget for os at Angel får et godt hjem hos en der har forstand på ungheste, og som kan udnytte hendes talent.

I vinter halvåret har hun ikke lavet så meget pga. manglende faciliteter, men hun bliver nu sat i træning igen, hvorpå at prisen vil stige i takt med uddannelse.

Grime, dækken og hestepas medfølger.

Ingen udlån eller afbetaling.

Svarer gerne på mail, sms og privat beskeder
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333201303010
F:
DVH 895
M: Iberia S 3
DE351510610497
MF:
DE351510019990
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 25 maj 2016 kl. 20:40, og har været vist 6330 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider