Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Springers Megan

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Hoppe
 10 år 
 160 cm
 Mørk skimmel
Megan søger part 1 gang om ugen på lørdage, hun står på Holte rideklub (2840 Holte), med 2 ridehuse, 2 dressurbaner, springbane og flere skove lige ved siden af, deraf dyrehaven.
Ved behov kan du tage hende 1 eller flere dage mere (fx ved sygdom, stress og ferie.)
Megan er en blanding af connemara og svensk varmblod og er en virkelig sød og snaksalig skimmel hoppe. Planen er, at hun skal bruges til military og jagter og har det perfekte temperament til det.
Under rytter er hun glad og kan godt finde på at lave et lille hop, men er også super medgørlig. Hun er en hest der viser når hun er utilfreds med noget, så du skal lytte til hende :) Sjældent kan hun godt være lidt hoppet og prøve dig af, men der skal man bare være bestemt. Hun kræver dog en erfaren rytter, da hun stadig er lidt ung ;)

Som part kommer du til at ride i skoven, men ved dårligt vejr eller lign. kan du ride lidt dressur eller bare hygge, spring kan godt ske efter aftale (Fast spring dag på stedet er onsdag, hvor jeg selv springer). Som part må du stort set alt bare du lige spørger om lov først. Jeg er ikke interesseret i en decideret dressur part, da jeg selv vil lære hende de ting hun skal kunne.

I dressuren kan hun øvelser til LA, men vi starter p.t. LC. I spring har hun massere af kapacitet og lige p.t. springer vi max 100 cm, men vi er på vej der opad.
I skoven er hun en drøm! Kan stemmekommandoer og sætter i skridt ligeså snart hun bliver bedt om det. Hun kan rides ud alene, bliver sjældent bange, er vant til hunde, cykler, mm. og så er hun 100% trafiksikker. Dog kan hun være lidt frisk, da hun elsker skoven, men jeg har endnu ikke haft problemer med at hun bliver for frisk... Dog er fri trav hendes foretrukne :)
Jeg går mest af alt op i, at hun er glad og trives, jeg gør derfor brug af afveksling, ros istedet for ris, ridning for benene, mange skovture og masser af sjov og hygge, men der er stadigvæk rammer for hvad hun må og ikke må.
Hun er lærenem, nysgerrig, altid nede på jorden og reagerer på stemmekommandoer (stop, gangarterne, rolig, stå, højre/venstre, bak og sit navn).
Hun bliver ikke håndfodret eller får godbidder andre steder end i krybben eller spand og det skal du som part respektere og følge (jeg gider ikke at hun tigger).


 
 
 
 

[Part] Erfaren skovtursrytter søges 1 gang om ugen i 2840, 700 kr

Krav til part:
1. Mindst 15 år gammel og hvis under 18 med fuld forældre opbakning.
3. En erfaren rytter der har prøvet lidt af hvert og skal kunne håndtere en dame, der nogle gange mener, at hun skal bestemme.
4. Du skal kunne tage hende en ekstra gang i ny og næ og være fleksibel (det er jeg også).
5. At du er villig til, at kommunikere om, hvordan vi rider hesten og hvad vi laver af forskellige ting, så hun ikke laver det samme hele tiden og er fortsat motiveret.
6. Skal kunne være med i det lange løb, da jeg helst ser, at hun ikke skal vænne sig til nye ryttere hele tiden.
7. Du skal komme de dage du har hende og give besked, hvis du ikke kan alligevel.
8. Du skal behandle hende og udstyret som var det dit eget, det udstyr jeg køber er det hun bruger.
10. Hjælpe med fold i weekenden (enten sætte på eller hente 2-3 heste fra fold).
11. Du sætter dig ind i reglerne på opstaldningsstedet og følger dem.

Kontakt mig via sms eller på mail, er ikke særlig god til at besvare opkald.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200701430
F:
RP 114
M: Barholts Madonna
C 701
MF:
CH 51
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Holte Rideklub
Senest rettet 10 januar 2016 kl. 01:50, og har været vist 665 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider