Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Laibek's Fabian

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Vallak
 8 år 
 118 cm
 Sort
Efter lange og svære overvejelser er jeg kommet til min lille stjerne skal ud og opleve den virkelig verden!

Laibek´s Fabian er en Welsh Mountain vallak fra 2009. Han blev vinter 2012 redet til, og er primært trænet i dressur. Hele vejen igennem tilridningen har vært arbejdsvillig, og taget nye udfordringer i stiv arm. Han blev efter tilridning redet af en pige på 13 år. Hun har uddannet ham videre i dressur træning, samt fået dressur undervisning. Men han har også fået lov til at springe en lille smule i hal, men også på springbane. Sommer 2013 var han til hans første stævne. Han startede en LD1, og vandt klassen med 69,33%. Da hans rytter blev for gammel, overtog en 9 årlige pige ham. Men da jeg flyttede til en anden by, flyttede jeg Fabian med mig. Det har desværre ikke lykkes mig at finde en lille rytter, som har kunne overtage ham, og uddanne ham videre i dressur træning. Og derfor har han desværre stået stille.
Jeg har trænet ham i longe, ture osv. Men jeg må desværre indse at Fabian vil træne, og arbejde - Og det kan jeg desværre ikke tilbyde ham (da jeg selv er for stor til ham).
Fabian og jeg har vært bedste venner siden Fabian var omkring 1 år. Derfor er det enorm vigtigt for mig, at han kommer et sted hen hvor han bliver brugt, og passet li så godt på, som jeg har passet ham. Fabian har haft en periode hvor han havde dårlig mave, og han tåler derfor ikke foder med havre i. Fabian har rødt pas, og derfor fuld stamtavle. Han er passet med smed, vacc osv.

Fabian er en fuldstændig fantastisk pony, som leder efter den perfekte rytter. Han er sød i boks, på fold, over for andre heste og under træning. Han har aldrig gjort noget ondt, stukket af, stejlet eller bukket med rytter på. Fabian er en pony som kræver en rytter, som kan sine grundlæggende træning. Han er på ingen måder ondt eller andet, men han kræver en rytter som kan finde ud af ridning, og som kan vise ham hvad man skal gøre! Det er enorm vigtig at rytteren ikke er bange under ridning, for han lytter 100 % til sin rytteren. Så bliver rytteren bange, gør Fabian os. Han skal have en rytter som kan lede ham, og sammen opbygge deres tillid op. Fabian rides i skridt, trav og galop, samt trænes i longe på signaler. Han er en arbejdsvillig dreng, som yder 100% og som virkelig elsker at blive brugt til ridning, derfor søger han også et hjem hvor han bruges, og ikke bare står til hygge. Fabian har ikke vært meget ude i trafikken, men de gange jeg har haft ham med på tur, har der ingen problemer vært. Så lang tid trafikanterne er søde til at tage hensyn tager Fabian det i stiv arm. Han er cool over for biler, cyklister, busser mm.
På grund af salg af hans sadel og manglende rytter, kan jeg desværre ikke vise ham frem under rytter. Jeg har videoer fra stævne samt træning mm. som kan sendes / ses ?

Fabian sælges KUN hvis den rette familie/rytter henvender sig. Jeg forbeholder mig til at vælge mellem mulige køber.
For mig er det vigtigt at Fabian vil blive brugt til træning (rides), og at det ikke er med henblik på videre salg, men at han kan bo hos familien i nogen år. Sælges til et hjem hvor han får massere af fold tid (som han er vant til), andre heste, boks, og massere af KÆRLIGHED.
(Der vil blive lavet en kontrakt på ham, som selvfølgelig bliver godkendt af begge partner)
Sælges KUN til familie med 100 % familie opbakning.


Pris: 17500,-
Prisen kan forhandles ved det rette hjem :)
Fabian sælges med: Stalddækken samt grime.
Ønsker man at købe udstyr med, kan der for mere pris købes: Dækken (Regn, overgang m. hals, vinter m. hals), fleecetæpper (Kinnerup Heste-Artikler, samt et sort med Crystal sten + krydsgjord), Underlag (RBH samt Eskadron), Trense, Grimer, Picasso gamacher (Grønne og brune, begge til 4 ben), Flue/ Sommer dækken, Strigler osv.

Ved seriøs interesse kan jeg kontaktes på mail eller send mig en SMS.

 
 

[Salg] UNIK KAT. lll PONY

Jeg forbeholder mig til at vælge mellem mulige køber.
For mig er det vigtigt at Fabian vil blive brugt til træning (rides), og at det ikke er med henblik på videre salg, men at han kan bo hos familien i nogen år. Sælges til et hjem hvor han får massere af fold tid (som han er vant til), andre heste, boks, og massere af KÆRLIGHED.
(Der vil blive lavet en kontrakt på ham, som selvfølgelig bliver godkendt af begge partner)
Sælges KUN til familie med 100 % familie opbakning.

Prisen kan forhandles ved det rette hjem !

Pris: 17.500,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333WE0900222
F:
15384
(WA NLD)
M: Englyst Flame
9902487
(WE DK)
MF:
WMH 119
(WA DK)
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 12 januar 2016 kl. 19:52, og har været vist 183 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider