Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Savannah

Billede
Billede
Billede
Billede
(R.I.P.)
 Pony, typeavl
 Hoppe
 1994
 145 cm
 Brun
Er du en pige eller dreng, mand eller dame, der kunne tænke sig at få sin egen hyggepart for et år - så læs med her.

Grundet efterskole næste år er jeg i den situation at jeg er nødt til at finde den perfekte fuldtidspart til Savannah i hele det år (sommeren 2016 til sommeren 2017)
Jeg har kendt Savannah i hele mit liv, og hun har været i familien lige siden hun var 4 år, så hun en stor del af os og derfor er det meget vigtigt for os, at vi finder den perfekte part til hende. Da jeg var omkring 8-10 år blev hun min, så en hver kan ride hende...selv et barn.

Savannah er en hoppe på 21 år, så hun ved at være oppe i alderen, det kan dog ikke mærkes på en frisk galopper i det fri og heller ikke på banen når man først er igang, så hun er på ingen måder en doven hest.
Hun er velopdragen, nem i alle situationer, har det roligste temperament og 100% trafik sikker. En tur i det fri elsker hun og kan rides sammen med andre heste/ponyer eller alene.
Savannah kan rides i dressur og spring, men har dog et iver for spring, som er blevet udnyttet meget i hendes unge dage og derfor er hun stærkest i spring, men hun er primært brugt i dressur inden for de sidste par år, da jeg ikke har den store interesse for spring, så springning har ikke været trænet så meget. Helt tilbage i hendes unge dage har hun redet lidt western. Hun er en pony der er følsom for hjælperne og det er noget man skal være opmærksom på, dog ikke på sådan et niveau at hun ikke er til at bremse igen. Hun er ponyen der vil gå igennem ild og vand for sin rytter.

Race: blanding mellem Dansk Sport Pony og araber
Født: 17. Maj 1994
Højde: ca. 145cm

Savannah står opstaldet i Kolding ude på en lille privat gård. På stedet er der en udendørs ridebane, gode tur muligheder og under en halv kilometer til ridehal.
På stedet hjælper alle hinanden og lige nu er Savannah den eneste opstaldede ud af 6 heste/ponyer (dog kan det ændres i løbet at året) de 5 andre heste/ponyer er ejerens hvor det både er børn og voksen der rider dem, så der er tit en at ride med.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 160522
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 16 februar 2016 kl. 20:40, og har været vist 729 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider