Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Painters Aleks

 Ridehest, typeavl
 Vallak
 12 år 
 170 cm
 Brun
Aleks er en rigtig sød rar stille og rolig hest specielt fra jorden og er det egenlig også med rytter på ryggen, han kræver dog en rutineret rytter alligevel på trods af hans rolige sind, hvis han mærker en rytter er urutineret og ikke kan sætte ham på plads så snyder han hvor han kan.

Han kan øvelser til la1 og la2 i dressuren, han springer pt. baner på 80 cm og 100 cm på et enkelt spring, han springer fyld som plastik vandgrav plader osv. uden problemer, han har dog ikke sprunget meget ved tidligere ejer da han skulle have været ude for et løsspringnings ulykke og skulle vise ubehag og angst ved springning, det ser vi dog ikke her ligner han en der elsker at springe og springer alt det jeg styre ham på, men han skal dog trænes meget mere i springningen før det helt på plads.

https://www.youtube.com/watch?v=wKytPECs8Cc

Der foreligger godkendt klinisk handelsundersøgelse samt røntgenbilleder af ryg og ben, med anmærkninger vurderet uden betydning for brug, af både min egen dyrlæge og Højgaard Hestehospital. Både handelsundersøgelse og røntgen er under 2 måneder gammel.

Aleks går uden sko, han har en skæv næseryg og skal have tandlæge to gange årligt. Han har lige fået rettet tænder og blevet vaccineret i november.

Ingen afbetaling
Ingen udlån
Sadel kan tilkøbes for merpris.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333DW0506528
F:
OLH 797
(OL DK)
M: Lady
DS 7491
(DV DK)
MF:
OLH 492
(OL DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 18 december 2015 kl. 22:24, og har været vist 34 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider