Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Stald Ax Golden Extreem

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 9 år 
 135 cm
 Dun
Stald Ax Golden Extreem, kaldet Milan, er en vallak fra 2008. Milan er en nem og medgørlig pony i al håndtering og han vil være en super børne pony, til en lille ambitiøs rytter.
Milan er tilredet og uddannet efter westernprincipper, derfor meget opmærksom på vægt, sæde og schenkler. Han er meget lydhør for hjælperne og rides for meget let tøjlekontakt. Milan er meget stærk i sin grundridning. Han laver gode overgange, rene galop-anspring fra skridt og trav, han kan sidebevægelser i alle gangarter, dog skal det arbejdes på i galoppen. Han er påbegyndt changementer, og gør det efter omstændighederne rigtig godt.

Milan har også potentiale i springningen. Han har sprunget 85 cm. i enkeltspring og 70 cm. i bane, han trækker fint på springene og er meget ærlig. Han redder stort set altid en dårlig afstand. Milan er også blevet sprunget lidt i terrænet, hvilket han også gør super fint. Hans springtalent er ikke blevet udnyttet yderligere, pga. for stor rytter.

Milan er en super turpony og er vant til at gå i stort set alt terræn. Han er altid styrbar og løber ingen steder. Han kan rides på tur både med andre heste og alene.

Milan er rigtig nem i daglig håndtering og står pænt på staldgangen også ved smed og dyrlæge. Han er vant til at blive vasket. Han kan stå alene på stald og på fold, uden at kalde. Han kan læsses, men skal lige se traileren an inden han går op.

Der er lagt meget jordtræning i Milan og han er super nem at longere.

Milan er passet med smed, vaccination, tandrasp og ormekur. Han går uden sko og har aldrig haft en sygedag, mens jeg har haft ham. Milan har bedst af, at gå på jordfold året rundt, da han har tendens til, at blive meget overvægtig.

Alt i alt er Milan en perfekt allround pony, til en lille rytter med mod på at lære, og som har lyst til at få en masse fede oplevelser. Han kan rides af alle, både rutinerede og nybegyndere.
 
 

[Salg] Verdens bedste kammerat

Jeg forbeholder mig retten til at vælge i mellem eventuelle købere, og han sælges kun til hjem med en masse foldtid og andre heste. Udstyr kan forhandles. Hjem før pris.
Der bliver udfærdiget handelskontrakt.
Eventuel handelsundersøgelse er på købers regning.
Milan er ikke forsikret.
Grønt pas medfølger.

Pris: 30.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333200811732
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
Western: Konkurrence
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 25 juni 2017 kl. 14:42, og har været vist 2128 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider