Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Funny Spot

 Pony, blanding
 Vallak
 14 år 
 130 cm
 Broget
Funny Spot er en pony som har en personlighed som spræder glæde til alle der kommer i stalden, han er den mest charmerende "lille" gut som man kun kan elske. Han er uden tvivl en pony alle bemærker. Vi er derfor ked af at Spotty ikke er den rigtige pony til vores søn.

Spotty er en 3ér pony på 118 cm høj, han er født i 2003 og passet med smed, dyrlæge og har chip og pas. Spotty er tilredet og kan godt tåle at stå i længere perioder uden at blive dum. Han er en frem af gående pony og meget følsom og vil derfor være rigtig god til den lille erfaren rytter. Han er meget lydhør på ben samt på bidet og går holdning ved let støtte. Pt. bliver han ikke redet mere, da min søn på 5 år som har en lettere handicap og kan være lidt urolig, er faldet af ham. Den forrige ejer har oplyst at han går lige i trailer, som ikke har fået prøvet af da min søn kun har været på ryggen af ham og trukket en tur i skoven.

Spot er til salg pga. at vi ikke har får ham brugt optimal og min søn ønsker sig en meget rolig pony. Vi ønsker at han kan sprede glæde og god humør ved en anden familie og ønsker kun det bedste for kære Spotty!
 
 

[Salg] Livsglæde sprederen Spotty

Privat

Pris: 12.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
HesteData Google
ID: 208333200307910
Dressur: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Gram Ridecenter
Senest rettet 12 oktober 2015 kl. 13:26, og har været vist 53 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider