Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kornett Koko

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Trakehner  
 Hoppe
 9 år 
 163 cm
 Sort
Koko er en kærlig, blid, rolig og modig hest som knytter sig meget til sin ejer og som med den rette tid og tillid og træning vil gå igennem ild og vand for dig. Hun er lærenem og går gerne op på fremmede ting, paller, pressenning mv. Hun elsker jordtræning og er meget lydhør. Hun ville egne sig fantastisk til alle former for jordtræning.

Hun er meget social, og en hest som fungerer godt og problemfrit i flokken, hun er den som også altid står og venter på dig ved leddet og hun elsker at nusse og hygge.

Koko er tilredet som 3 års og reddet fast fremtil november 2012. Men Pga. En sadel som ikke var tilpasset ordentligt gik ridningen i stå, efter dette kom iorden igen er hun, pga. Ejers sygdom, kun redet let et par måneder i efteråret 2013. 
(Røngten af ryg haves, da vi ville være sikre på at det kun var muskulært at hun fik ondt pga. at sadlen ikke var i ligevægt.)
Før alt dette skete gik hun de fleste øvelser til de første LA klasser. Hun har også tidligere været trafiksikker og trailervant, dette er dog ikke afprøvet de sidste par år.

Siden da gik det ned at bakke med ejers ( min mors) sygdom, og hun døde i marts i år.
Derfor blev der aldrig tid til at starte ridningen op igen, og da jeg står alene med 3 heste nu, har jeg ikke haft mod på det. Så ridemæssigt skal hun startets op fra bunden igen. 
Jeg lovede min mor at finde et godt hjem til hende og at prisen ikke måtte komme i vejen for dette. Derfor vil jeg gerne sælge til rette hjem for 16.000. Det rette hjem kommer før prisen.

Vi købte hende af avler.
Hun er passet med smed, vaccine, ormekur, tandlæge og kiropraktor, hun går uden sko og har d. 24/8.15 haft hestetandlæge og kiropraktor igen, da jeg ville sikre mig alt var tip top inden jeg satte hende til salg. Alt var som det skulle være og min kiropraktor tager gerne opkald og fortæller om sin gennemgang Kokos fysik, hvis dette ønskes.
Jeg er så småt påbegyndt longering og bomarbejde igen, og det tager hun rigtig flot. Koko har bløde, smidige og taktfaste grundgangarter.

Jeg ønsker frem for alt, at sælge til nogen som ikke ser sin hest som et sportsredskab, men som en ven og partner. Jeg ønsker at hendes nye ejer vægter at træne hende op fra jorden før de sætter sig i sadlen, og vil tage tingene i det tempo som er bedst for hende og som vil give hende opmærksomhed og kærlighed hver dag, da hun er meget social og elsker at være i hænder.
Det er også vigtigt at Kokos nye ejer kan variere sin træning og også synes at træning fra jorden er sjovt, da Koko elsker dette. Foldtid med andre heste hver dag er et krav.

 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333TR0800834
F:
DE309090304085
(TR DEU)
M: Karmen
HT 9402
(TR DK)
MF:
TAF 7301
(TR DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 23 august 2016 kl. 14:25, og har været vist 1544 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider