Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Damaris T

(Solgt)
 Pony, typeavl
 Hoppe
 17 år 
 145 cm
 Brun
Da mine ben desværre er blevet for lange og jeg nu skal videre i min træning, er dagen kommet, hvor Damaris skal videre til en anden rytter.
Damaris er en opmærksom, tryg og selskabelig pony, som er klar til at komme videre til en ny mindre rytter, der er klar til sin første pony. Alternativt til en lille voksenrytter, der kunne tænke sig en 1. klasses tur-pony, der vil gøre alt for sin rytter.

Damaris er en dejlig, harmonisk og afslappet pony. Hun er smuk og smart, lydig og selvtilliden er i top. Hun er let at omgås både i stald og på fold. Selv blandt små børn og andre dyr er hun vellidt og populær. Alle kan gå rundt om hende, nusse med hende og føle sig trygge i hendes selskab. Hun er en sikker og tryg pony, der knytter sig til sin rytter. Trods sine 15 år er hun stadig let til bens og samarbejder godt. Damaris er meget lærenem, og elsker også at blive brugt som hygge-, trick- og selskabs-pony. Hun er trænet en del fra jorden også.

Damaris er en super kælen pony, som klør igen, når hun bliver kløet i panden. Hun kan stå i timevis på staldgangen uden at blive utålmodig. Selvom der sker meget omkring hende, er hun en pony, der er super god til at bevare roen. Hun finder sig i at blive rørt overalt på kroppen, og hun nyder, når man bruger tid på at hygge om hende.

På ridebanen prøver hun altid at tilfredsstille sin rytter og redde, hvis det bliver nødvendigt. Hun er redet både på dressur- og springbane ude og inde, ture i skoven, på stranden, i byen og langs vejene, både alene og i større flokke. Her trives hun bedst som førerhest og klarer det til UG. Hun er 100% trafiksikker. Hun er nem at have med i byen, går nemt i trailer og på tur. Hun er meget nem at holde og omgås på folden. Her sætter hun sig gerne i respekt og tager førerrollen uden at blive voldsom.

Damaris har super-gode gener og et talent, der især træder frem på springbanen. Hun vil derfor også være ideel som avlshoppe, også pga. hendes stamtavle, hvor både Contus og Constantin optræder. Damaris´ gangarter ligger alle over middel. Især skridt og galop skal fremhæves. Tidligere har hun gået flere stævner, men det seneste års tid har vi droslet lidt ned og kun trænet derhjemme. Tidligere har hun dog gået op til LA i springning på distriktsplan, mens hun i dressur har gået LA1 på klubplan.
Damaris har let forbenet dragtbrusk, men har fra sine to handelsundersøgelser dyrlægernes erklæring på, at denne er af en så mild grad, at det ikke skønnes at udvikle sig eller give problemer. Damaris har været sund og rask ved alle lægeundersøgelser.

Damaris egner sig ikke til hård konkurrencebrug, men er en lækker pony, der er værd at prøve.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: DE435350266300
0007795
F:
DE335350081586
M: Daisy
DE335350169882
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 19 oktober 2015 kl. 15:17, og har været vist 98 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider