Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dromelihy Seamus

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 15 år 
 148 cm
 Rød
Seamus er en sød og dejlig pony, med stor personlighed! Han har stor teknisk kunnen inden for springningen og er derfor et oplagt emne til den unge rytter, der søger en stabil og erfaren lærehest og som gerne vil gøre det godt på stævnepladserne. De sidste par år har han pga. rytters alder ikke været startet i stævner, men til træning kan han nemt gå M. Han har også været startet i M-klasser til stævner ved tidligere ejer, men pga. min alder, nåede jeg aldrig at starte klasser højere end LA** på distriktsplan, hvilket han klarede med stort overskud og utallige placeringer. Han er altid let at have med til stævner, kigger absolut aldrig og springer alt. Han giver sig sig altid hundrede procent og springer med stor lyst og kapacitet, hvilket gør ham rigtig let at arbejde med og får rytteren til at rykke sig utrolig hurtigt.
I dressuren går han stabilt til bidet og jeg har startet ham til og med LC3, men dette kan let videreudvikles, hvis rytter har interesse herfor. Han er nem at have med på tur, kan sagtens rides alene og har tidligere været brugt til cross country i Irland og vil med lidt træning også være et muligt emne inden for military.
Han sælges udelukkende pga. rytters alder. Han er passet med alt, men han har dog en mindre, ubetydelig røgentfejl. Kontakt for nærmere information.
 
 

[Salg] Erfaren springpony sælges!

Seamus sælges ikke til rideskoler o.lign. og vi forbeholder os retten til at vælge mellem køberne. Udstyr kan købes med for merpris. Han har irsk hestepas og er forsikret.

Pris: 50.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video
ID: HST 159819
Dressur: LC-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Sofiehaab Hestepension
Senest rettet 12 december 2015 kl. 18:44, og har været vist 2671 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider