Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

StarDancer og Pandora

(Solgt)
 Welsh  
 Hoppe
 22 år 
 139 cm
 Rød
2 ponyer, hopper, der udlånes sammen - har gået sammen i mange år. En rød 1ér pony 27 år gammel New Forest, 139 i stang, super sød, ekstrem omgængelig og NEM at ride - SUPER og Perfekt begynderhest.

En brun broget, krydsning, stor 2ér pony, 16 år. Super sød og nem at omgås. Dog lidt sheatlænder stædig. Især omkring mad - Skal derfor stå på spåner, da hun er glad for at spise. Fantastisk at trække med små børn. Skal hun rides alene, må rytter gerne være lidt bestemt. Hun kan ikke lide at stå alene eller ride ud alene, men en let voksen, der kan sætte sig i lidt respekt, kan ved lidt tilvending godt ride hende ud alene. Ved ridning på sten eller dagligt, skal hun have for sko på.

Begge ponyer har været på ridelejr 3 gange - UDEN problemer. Gået med andre heste, læsset til skoven m.m. Stået på rideskole i 12 måneder, ryttermærker, sjove lege m.m. er prøvet. Så Har I mindre børn - der skal have gode hesteoplevelser, er dette absolut et super tilbud. Vores børn har haft mange gode timer på dem. Men er vokset fra heste hjemme:-( DE MÅ IKKE SÆTTES PÅ RIDESKOLE. Hyggeligt liv på en gaard med, folde fra morgen til aften, ridning 1-6 gange om ugen. De kan stå i 1/2 år og er stadig søde og rolige at sadle op og ride/trække en tur. Kommer når man kalder. Går pænt til/fra fold, bedre end vores hunde.

Den broget kan gå pænt og kan mere end vi har brugt den til. De skal begge op i kondi, da de har stået meget stille og vende sig til at blive brugt jævnligt. Men ikke noget problem. De ELSKER at komme i hænder. Begge hestepas og passet med vacsiner og tandraspning. Spiser p.t. for 150 kr. mdr. + vitaminer og deler en mini balle hø dagligt ca. Smed, hver 8-12 uge. Den ene går på halm og den anden på spåner. Ellers har vi ikke dyrelæge regninger på dem. Dagligt på fold ca. 7/10 - 17/20 - Døgnfold om sommeren af og til.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 159815
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 12 september 2015 kl. 08:43, og har været vist 812 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider