Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Z-Liamo G

Billede
Billede
Billede
Billede

 Holstener  
 Hoppe
 10 år 
 173 cm
 Brun
Aljana er bundstabil og ærlig på springbanen. Hun springer alt med overskud, og tager dig med hele vejen. Hun tilgiver rytterfejl, og gør alt for at hjælpe sin rytter sikkert igennem banen. Hun trækker fint på springene, er nem at manøvrere rundt og bliver ikke dum. Hun springer også gerne terrænspring hvor hun springer alt uden at kigge. Hun har startet et enkelt terrænstævne og gået en jagt, som hun klarede rigtig godt.

Hun har sin grunddressur på plads, har tidligere startet LA2, men pga. rytters manglene interesse er hun ikke startet i dressur.

Aljana kan gå i skoven, og går fint sammen med andre heste. Hun hidser sig ikke op, hvis der er friske heste med og hopper gerne naturspring i skoven. Hun er trafiksikker og går fint forbi store maskiner osv.

Alt i alt er Aljana er rigtig nem hest i al omgang: på stald, på fold og på banen. Dog er hun en dame med sine egne meninger og hun skal have en rytter, der har en fast men kærlig hånd, og derfor egner hun sig ikke til en nybegynder eller urutineret rytter. Hun vil være den perfekte juniorhest eller til rytteren, som vil videre i sporten.

Imens jeg har haft Aljana, har jeg passet godt på hende, så hun har ingen skader, er sund og rask og er passet med tænder, smed, sadel osv.

Lyder hun som noget for dig, så giv mig et kald
 
 
 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle DRF Go Google
ID: DE421000359307
F:
DE321210016496
(HO DEU)
M: Lexa II
DE321210181896
(HO DEU)
MF:
DE321210398168
(HO DEU)
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 15 maj 2017 kl. 12:41, og har været vist 1596 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider