Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Silkisif Birkevang

Video
Video
Video
Billede

 Islandshest  
 Hoppe
 13 år 
 135 cm
 Rød
Sif er en en køn, rød hoppe, med et imødekommende og lidt følsomt sind. Hun har godt med krop, er robust og stærk, så man føler man sidder på noget hest. Hun sælges som hygge/ selskabshest og vil være god til horsemanship og tricks. Eller evt til hobbyavl. (Blub 106)

Hun har levet en omtumlet tilværelse med mange forskellige ejere, inden jeg købte hende for knabt to år siden, og havde ry for at løbe under rytter og være umulig i flok. (Fandt jeg ud af efter køb....)

Jeg har haft STOR fornøjelse af at arbejde med hende, og vi er nu der, hvor hun er en engel fra jord og under al håndtering. Hun er modig og interesseret, når hun eks, bliver bedt om at gå op på, hen over, under eller igennem "mærkelige" ting. Hun kan trækkes alle steder med en finger. Hun er eeelsker ros.....

Hun står ordentligt under soignering og opsadling, er nem at indparkere og står stille under opsidning. Er helt rolig ved smed og vaccinationer ved dyrlæge.

Hendes stopsignal fungerer nu 100% i ridehal og 85 % på ridebane. Hun elsker at komme på tur, men kan stadig finde på at løbe her. Hun er ikke ukontaktbar når det sker, og kan forholdvis let stoppes ved at ride på volte. Hun løber ikke hvis hun bliver forskrækket - her giver hun blot et lille sæt, kigger kort og går videre. Hun har aldrig bukket, vendt om eller nægtet at gå.

Jeg er ikke en teknisk dygtig rytter, og har ikke evnerne til at få hende det sidste stykke. Hun er for mig lidt svær at ride pænt i holdning, men i de momenter det lykkes, tager hun sig flot ud. (selvfølgelig tjekket af hestedyrlæge) Sidste ejer red med stangbid, jeg rider med blidt todelt muffebid.

Jeg har redet i de tre grundgangarter, men Sif viser tølt i overgange og i mellem på marken.

Hun trives nu i sin lille hoppeflok, har udvalgt sig en gnubbeveninde og leder fast men ikke overdrevent aggressivt. Hun accepterer fint en vallak der kommer på besøg i flokken ind i mellem. Hun skulle bruge lidt tid, inden hun blev tryg i flokken, og var lidt hård ved de andre i starten. (Hun stod helt alene da jeg fandt hende)

På grund af ovenstående sælges hun som hyggehest. Det er meget vigtigt for mig, at evt købere gør sig rideudfordringerne helt klart, og ønsker at beholde hende, også selv om hendes rideegenskaber måske aldrig kommer helt i top. Jeg vil blive meget ked af det, hvis hun bliver kastebold igen.

Grunden til at jeg sælger er, at jeg ikke er dygtig nok til at ride hende ordentligt igennem hendes udfordringer, og jeg har kun råd og tid til en hest. Jeg er halvgammel og savner at kunne slappe helt af på rolige skovture.

Jeg forbeholder mig ret til, at sige til og fra overfor evt. Købere. Ved rette hjem kan prisen forhandles.

Kh Kirsten

 
 

[Salg] Rød hoppe efter Kjarni fra Tyrevoldsdal

Privat salg

Pris: 7.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Stamtavle HesteData Google
ID: DK2004205109
F:
DK1992106231
(IS DK)
M: Freyja Birkevang
DK1997206792
(IS DK)
MF:
IS1987188500
(IS ISL)
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
Islænder: 4-gænger
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 21 juli 2015 kl. 09:32, og har været vist 3260 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider