Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mandy

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 9 år 
 150 cm
 Broget
Mandy er en skøn hoppe som vi har lånt til rideskolen. Hun fik desværre en trist begyndelse på livet, men hendes nuværende ejere har gjort et godt stykke arbejde i at give hende nogle rammer, hvor hun kunne udvikle sig til der, hvor hun er i dag. Hun har tilbøjelighed til vævning, men bortset fra på trailerturen over til Gismo (10 minutter væk), har vi ikke set noget til det her hos os.

Mandy er en af de heste, der altid vil være populære på en rideskole: Sød, smuk, medgørlig og efterhånden ret dygtig både fra jorden og fra ryggen.
 
 
 
 

[Part] Horsemanship, part tilbydes

Part på Mandy. Det koster 250,-kr. om måneden pr. ugedag, og du skal som minimum have undervisning en gang om ugen oven i. Inden parten kan træde i kraft, dvs. inden du må være alene med hesten, skal du have bestået vores partmærke.

At have en part er en forberedelse til at have egen hest. Derfor tilbyder vi parterne, at de kan være med, når vi har smed, tandlæge, skal vaccineres osv. Samtidig er der en del praktisk arbejde forbundet med at have hest, så parterne påtager sig forskellige tjanser, så man får øvelse og rutine i vedholdende at sørge for alt det, der følger med at være hesteejer.

Du må have Mandy ude i to timer på din partdag, og vi aftaler individuelt, hvornår det passer. Du begynder med at gøre hende i stand, så tager du hende ud og leger med hende fra jorden og, hvis du vurderer at I begge er klar, så rider du hende. Husk at varme hende op 10 minutter i skridt og skridte af i 10 minutter, og husk at sætte tid af til at gøre hende i stand bagefter.
 
 
ID: HST 159327
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Problematisk
Senest rettet 10 december 2015 kl. 15:12, og har været vist 1040 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider