Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mille

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pinto  
 Hoppe
 8 år 
 165 cm
 Broget
Mille søger part (med mulighed for evt. overtagelse senere). Nysgerrig, social, vil gerne strigles og nusses. Stortrives i sin lille flok og er cool - bliver ikke så let forskrækket. Hun kan utrolig meget fra jorden. Hun er ligeledes tilredet indenfor horsemanship. Dette betyder, at vi rider bidløst og det har hun det fint med. Mille er vant til ture i terrænet i alle tre gangarter. Vi rider på marker, langs stille, lokale landeveje og i skoven.
 
 
 
 

[Part] Rytter søges til sød og rolig pinto hoppe...

Vi søger en lettere rutineret eller rutineret rytter til ridning på bane og i terrænet, 1-3 gange om ugen. Du skal have lyst til at ride bidløst. Hoppen er godmodig, venlig, rolig og nysgerrig. Hun vil dog gerne prøve folk af fra jorden, når man sadler op. Dette arbejder vi på. Der er ingenting, når man rider hende. Her er ingen befærdede veje i nærheden og vi har en god ridesti lige uden for døren. Vi får jævnligt undervisning og savner, at der kommer en rytter mere og deltager engageret. Dette er vigtigere end prisen for halv-parten, som vi kan tale os til rette om. Desuden forventer vi lidt deltagelse i de praktiske opgaver omkring hesten.
Jeg ser frem til at høre fra dig, hvis du mener at matche dette helt eller delvist ! Skriv eller ring, også hvis du bare har yderligere spørgsmål.

Venlig hilsen
Jeanette : )
 
 
HesteData Google
ID: 208333200908638
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 06 november 2016 kl. 12:40, og har været vist 2832 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider