Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Rikka

Billede
Billede
Billede
Billede

 Islandshest  
 Hoppe
 16 år 
 140 cm
 Lys skimmel
Rikka og jeg har arbejdet meget sammen og hun er en skøn og rørig hoppe, som både kan tage en stille skridttur og en tordnende galop.

Jeg rider hende altid med løse tøjer og stemmen, for hun er en følsom størrelse, som ikke behøver meget ansporing. Du behøver aldrig drive på hende og hun lystrer på stemmekommandoer.

Hun sælges helst med sensation ride saddel til + 10.000 kr ekstra, bomløs super fed saddel og specialbid. Hun er ikke til begynderen, men en fantastisk hest nummer to til dig der gerne vil ride ture i naturen.

Jeg har redet lidt på bane, men hun var ikke så glad for det. Hun er et rigtigt naturbarn. Hun har hove som stål og har aldrig været skoet, så hvis du ønsker en barfodshest, så er det hende.

Hun sælges sammen med sin partner Hrina som er en smuk og kælen hoppe 1 år yngre, som har været reddet tidligere, men som vi ikke har kunne bruge som ridehest, da hun udviste meget stor modstand mod rytter og nervøsitet udenfor folden. Hun er selskabelig og kælen, så hun er sådan en børnene kan strigle og flette og nulre, men jeg tvivler på hun vil kunne rides. Hun har fået 1 føl. Hrinna har chipnr: 752098100167217

Begge heste har altid gået ude hele året, fodret med høwrap og græsning. Meget nemme og sunde. Ingen ormekur eller influenzavaciner, da det ikke har været nødvendigt. Utroligt billige i drift, bare en smed og noget wrap.

Hestene sælges samlet pga. skilsmisse og flytning.
Kom og mød mine to skønne heste og få en prøvetur.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 352206000059232
F: Stígandi fra Hofsósi
IS1992158158
M: Samstada fra sólheimageroí
IS1987258227
Terræn: Terrænvant
Islænder: 4-gænger
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 14 september 2015 kl. 09:07, og har været vist 5507 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider