Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Dupont

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Vallak
 17 år 
 155 cm
 Gul
Jeg søger en hel- eller halvpart til min hest Dupont som enten vil tage ham alle ugens 7 dage eller hvad der passer dig bedst.

Lige nu står han opstaldet i Faaborg på Sydfyn hvor han har stået hele sit liv, men da det lukker ned skal jeg finde et andet sted til ham. Derfor laver jeg en annonce allerede nu for hans nye rytter kan få muligheden for at være med til at vælge et opstaldningssted til ham. Det skal gerne være omkring Odense da jeg selv bor i Seden, Odense NØ. Han vil først blive flyttet fra hvor han står nu i starten af august, men hans nye part har selvfølgelig lov til at begynde at ride ham allerede med det samme og ikke betale nogle udgifter før han bliver flyttet.

Krav til opstaldningssted er gerne hvor han kommer på græsfold og ud i mange timer hver dag året rundt. Han udlejes enten på fuldtid, hvor du sørger for alle udgifter og har ham som din egen hver dag. Eller på deltid hvor vi deles om det. Han har ikke været redet regelmæssigt i snart 6 år da jeg ikke har haft tiden og fortsat ikke har det. Som hest er han utrolig loyal og familie venlig. Kan rides af alle og er meget rolig. Han elsker en god galoptur i naturen og synes i det hele taget turridning er super skønt. Spring har vi ikke gjort så meget i, men han springer over det meste. I dresssur har han startet stævner i LB klasserne og kan sagtens trænes op til det igen. Da han blev redet meget have han brug for forsko. Han er en blanding imellem en nordbakker og ukendt race. I vinteren 2014 fik han konstateret spat i venstre bagben som han fik medicin for og ikke har haft gener af siden, men som jeg selvfølgelig ikke kan garantere han vil få igen, men så tager vi den derfra. Dyrlægen mener han vil have godt af at blive brugt mere end han ellers har været så derfor søger jeg nu en rytter til ham. Han har primært været brugt som hyggehest de seneste år hvor jeg ca. en gang om måneden har redet en tur i ny og næ. Jeg er ude i god tid for at finde den rette person der måske også har et forslag til opstaldning og som har den rette kemi, både sammen med mig og Dupont. Jeg arbejder i Ringe så en opstaldning der omkring er også en mulighed. Send mig en mail eller ring mig op hvis du tænker det lyder som noget for dig.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 159131
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 18 juni 2015 kl. 16:58, og har været vist 763 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider