Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bjergvangs Flicka Eywa

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Fjordhest  
 Hoppe
 6 år 
 145 cm
 Gul
Det er med sorg i hjertet at jeg har valgt at sælge min bedste ven, da min økonomi desværre ikke længere rækker til, at jeg kan holde hest på den måde jeg ønsker.

Flicka er en billedesmuk 5 års hoppe, med en helt unik personlighed. Hun er nem i al håndtering, og knytter sig meget til sin ejer, en rigtig en-mands hest.
Hun er lidt kæk, og vil gerne drille lidt, men når du først har vundet hendes tillid lover jeg dig en ven for livet.
Hun er trafiksikker, og elsker at ride tur både selv og med andre heste. Hun er meget nervefast, og der næsten intet der kan skræmme hende.
Hun er mest blevet brugt til tur ridning, da ridning på bane keder hende. Hun har med gamle ejer deltaget i agility stævner, som hun var rigtig god til. Jeg har tidl. trænet akademisk groundwork med hende.
Hun har tre gode gangarter, hvor især skridt og galop skal fremhæves.

Flicka er det seneste år ikke blevet redet meget, men trods dette kan man sagtens bare sætte sig op, og ride en tur, hun er altid den samme.

Det skal nævnes at Flicka har skæv haleføring, dette har dog ikke haft nogen betydning for hende indtil videre. Hun har vist tildens til hoste hvis hun opstaldes på halm.

Flicka er altid blevet passet med smed, vacciner, ormekur, og regelmæssig massage samt osteopati da hun blev redet mere. Samt fodret med kvalitets foder.

Det er meget vigtigt for mig at Flicka kommer til den helt rette familie. Gerne til en som vil bruge hende til skovtur, distanceridning, trickstræning og hygge, som er det Flicka nyder allermest.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333FJ1101492
F:
FJH-S 760
(FJ DK)
M: Aija Romeo
FJ 10819
(FJ DK)
MF:
EFJH-S 593
(FJ DK)
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 14 december 2016 kl. 17:38, og har været vist 2221 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider