Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Liberty

 Anden særlig race
 Hoppe
 16 år 
 164 cm
 Sort
Frisk hoppe med H. Er ikke alders svarende i sin ridning da hun ikke har haft det lige godt inden hun kom til mig. Med en erfaren rytter kan hun rides fint på plads. Hun kan sine sidebevægelser og rykker hele tiden mht ridningen. Hun er fint fremadgående.
Hun er lidt hopsa, for kan man nu hoppe lidt for at undgå at skulle lave noget, så er det et forsøg værd. Når hun er redet varm er hun en dejlig hest at ride. Hun er meget følsom på tøjlen og hun har brug for en rolig hånd og et tydelig sæde. Hun har tiks/unode med at slå med hovedet og det arbejder vi med og som alt andet går det også frem af.
Jeg har arbejdet en del fra jorden af og longe arbejde med hende. Hun er nem og sød på staldgangen. Hun har brug for en rolig og tydelig leder hun er tryk ved.
Jeg ved ikke så meget omkring hendes fortid da hun kommer fra Tyskland men inde bag har hun nogle fine bevægelser, de skal bare lige findes frem. Hun har løssprunget uden problemer. Jeg har været på et par småture med hende i flok og her er hun opmærksom og samtidig rar.
Har man lyst til at springe eller starte stævner er man velkommen. (Men der skal nok arbejdes lidt med ridningen inden). Jeg har dog ikke en spring saddel.
 
 
 
 

[Part] Erfaren rytter søges.

Grundridningen skal være iorden, da jeg ikke selv er den bedste dressur rytter. Der er mulighed for undervisning ved flere forskellige undervisere, der hvor hun står. (Jeg får selv undervisning tirsdage). Udover det ønsker jeg en rytter der har tålmodighed, er rolig, og vil behandle hende som sin egen.
Jeg ønsker en part som kan ride 2-4 gange om ugen. Det kan vi altid aftale nærmere omkring, hvordan det passer. I stalden hvor hun står, er der all inklusiv, men man må gerne muge ekstra ud hvis man har lyst :-)
Pris er ikke så afgørende for mig, bare jeg finder den rigtige rytter, som kan hjælpe med at "uddanne" hende.
Der er gode busforbindelser fra Århus til rideskolen.

Mvh
Iben
 
 
Google
ID: DE441411545001
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 30 marts 2015 kl. 13:50, og har været vist 513 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider