Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sitka

 Anden særlig race
 Hoppe
 8 år 
 156 cm
 Mørkebrun
En rolig unghoppe der blev tilredet januar 2014
Hun er sød og uden unoder, har stået stille halvanden måned, men er startet op uden problemer.
Sitka er en sød hoppe, men lidt en bangebuks, det eneste hun dog gør er at stoppe og kigge.
På tur er hun super sød og rar, og ingen pludselige sidespring. Hun kan godt kigge lidt hvis der er andre heste. Jeg har redet mest ture på hende mens jeg har haft hende grundet hendes alder og vejret. Der har aldrig været noget på tur, hverken med biler, lastbiler, trailere eller lign. Hun kan godt stoppe og spænde lidt op hvis noget larmer meget, men hun har aldrig løbet, bukket, panikket eller andet.
 
 
 
 

[Part] Rytter til unghest

Jeg forventer du har din grundridning iorden, da det er en stadig urutineret hest der er tale om. Der skal bygges muskler og balance. Jeg ser helst du er dressur rytter, da jeg selv er springrytter. Der kan på sigt godt blive snak om lidt hyggespringning, men først når balance og muskulatur er iorden.
Det vigtigste for mig er at du tager hensyn til hun er urutineret, og at du kan ride for sæde og ben, og kun bruger tøjlerne til støtte. Jeg rider IKKE med diverse hjælpetøjler. og ønsker heller ikke at evt part gør.
Hun står hos en privat i Vognsild ved aars, så du skal selv kunne komme derud. Der er en meget lille ridebane på stedet, men folden bliver snart delt op, så der vil være mulighed for og ride på både stor og lille fold, og banen vil forhåbentlig blive gjort større henover forår/sommer. Hvis du er under 18, forventer jeg at du har opbakning fra dine forældre, og jeg ønsker også at tale med dem, når du evt kommer og ser hesten. Jeg forbeholder mig ret til og sige nej tak, hvis jeg ikke føler at kemien er der mellem dig og sitka. Hun må ikke flyttes, da jeg selv rider hende også, men pga skole er tiden lidt knap det næste år til halvandet.
Hvis du har spørgsmål eller er seriøst interesseret så skriv eller ring på min mobil.


Parten er gratis
 
 
ID: HST 158953
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Problematisk
Senest rettet 16 marts 2015 kl. 14:39, og har været vist 656 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider