Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Cielo SK

 Pura Raza Española  
 Hingst
 6 år 
 156 cm
 Mørk skimmel
Med meget stor sorg vælger jeg at sætte en af mine meget fantastiske hingste til salg. Kun pga manglende tid. Og kun relevant for de rigtige og seriøse købere..

Cielo SK er en virkelig lækker hingst - som har alverdens muligheder liggende foran sig - for den seriøse køber..
Han er idag 156 cm i stg ( vokser stadig) mørkskimlet med mørke ben , sort hale , man og pandelok..
Cielo er meget nem at håndtere - trods han er klar over , han er hingst. Og udover at jeg har gået mange ture med ham, over land og i by, og han har været med som håndhest på rideture - har han også været "i byen" af mange omgange... Sød og nem i stalden - og vi er så småt i gang med at gøre ham ryttervant - som indtil videre er foregået fuldstændigt uproblematisk....

Cielo Sk blev for 1. gang fremvist på Roskilde Dyrskue i 2011, da han kun var få mdr gammel og blev her nr 2 i konkurrencen om Sjællands bedste føl ( en konkurrence imellem alle racer ) Det var 1. gang at PRE- hestene blev placeret så højt i fælles-konkurrencerne på RD.
I 2012 blev han igen fremvist - denne gang til DAMOCHA . ( med spanske dommere ) Her opnåede han 93,00 point og havde den højeste pointscore i sin sektion.
Med disse imponerende point - og en meget begejstret dommer - fik han hermed titlen " Bedste Dansk Avlet 2012 og " Bedste 1 års"...
Derudover fik han 19,5 i bevægelse..
Senere samme efterår var han med til Store Hestedag 2012 , hvor han her fik hele 9 point. Slog voksne ældre kårede hingste og blev rost meget for hans temperement af dommeren ..
Cielo SK er noget af det højeste resultat man må kunne opnå indenfor egen pre. avl - og derved forståes , at det virkelig er en unghest vi er meget stolte af - og mange gerne vil følge fremover ..
Hans far Ballesto har vundet et utal af Ærespræmier på RD Og med sin størrelse ( 174 stg ) , sin gang og sit blide ydre en imponerende hingst.
Hans mor : Comprometedora 1 har ligeledes vundet mange ærespræmier - både for sit afkom ( samling ) men også for sit udseende , tempr. og ydre... Og Blev "Reserve Champion " til DAMOCHA i år 2008
Comprometedora har udover de utal af gode placeringer - også været brugt - hele sit liv - til mange show, tv-reklamer , biograffilm , modeshow, byfester, middelalderkampe, distanceridning ., bryllupper . Og alt til UG ....Og de sidste par år blevet tilkørt for vogn..Igen total ukompliceret ..
Hos Cielo ser jeg ligeså mange muligheder - for dem der vil.. Ikke kun i avlen vil han virkelig kunne gøre sig bemærket.. Men også under ridning - eller indenfor køresporten... Hvor han allerede her også har gjort sig bemærket hos mange kørefolk..Han har hele sit liv været ekstrem modig og meget nysgerrig... En hingst som hviler meget i sig selv , trods sin unge alder ...Men som samtidig er nem at håndtere...
Står idag i stalden ved siden af anden hingst , og på fold har han hopper , vallakker og hingste omkring sig . Uden problemer ..

Bedre unghingst kan man ikke få - og det er med blødende hjerte at han herved bliver sat til salg .

Et rigtigt godt og stabilt hestehjem er ikke kun et ønske men også et krav - og jeg ønsker alt det bedste for Cielo.. Og at du som køber ,selv har den tid jeg selv idag mangler , er jo en klar forudsætning.
Cielo er i alle årerne været fodret med Sct Hippolyt , passet og plejet med smed , ormekur ,dyrlæge og har aldrig været syg..
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 7240151102DK103
F: Ballesto II
190101002204316
M: Comprometedora 1
190101002203153
MF: Lenador VIII
190101002004774
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 12 april 2015 kl. 21:33, og har været vist 1378 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider