Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kings Champion

Billede
Billede
Billede
Billede

 Anden særlig race
 Vallak
 9 år 
 158 cm
 Brun
Champ er en meget rolig og cool lille hestebasse med en stor personlighed. Han er ikke staldens hurtigste hest, for hvorfor bruge mere energi end nødvendigt ;-) men vi arbejder på det og i takt med at konditionen bliver bedre, stiger energien også. Han er med andre ord ikke en frisk hest, der tripper sidelæns, hvis du skal i skoven, men han er meget glad for at komme ud og nyder det virkelig og han er totalt cool med alt man møder på vejen. Vi er pt. på LB niveau i dressur. Han er meget opmærksomhedssøgende og elsker at blive nusset og lægger gerne hovedet på skulderen af folk han kender og står og hygger sig.
 
 
 
 

[Part] Lille hest søger skovpart i hverdagene

Jeg søger en part 2-4 dage om ugen, der har lyst til at ride i Dyrehaven samt evt. ride dressur. Jeg søger en rutineret og ansvarsbevidst voksenrytter der overholder aftaler.

Champ er en 9-års meget rolig araberblanding på 158 i stang der elsker opmærksomhed. Han står på Mattssons, lige ved Klampenborg station og Dyrehaven, og Bellevue. Han kan rides ud alene uden problemer, dog går han lidt friskere frem, når han er ude med andre. Der er ridebane og ridehus på stedet, dog er ridehuset optaget af skoleridning det meste af aftenen i hverdagene.

Champ er super cool overfor trafik og folk i skoven. Dyrehaven er meget befærdet, med kapervogne, mountainbikere etc., men han tager det meget roligt og opfører sig i det hele taget eksemplarisk. Dog kan han godt finde på at give et glædesbuk eller to, hvis han bliver glad for at han skal galopere. Han lytter meget til sin rytter, så en usikker/nervøs rytter smitter af på ham - og det vil derfor ikke fungere.

Det vil være idéelt hvis du kan ride om morgenen/formiddagen, eller tidligt på eftermiddagen, (så du kan nå i skoven om vinteren selvom det bliver tidligt mørkt). Ridehuset er nemlig meget optaget om eftermiddagen/aftenen i vinterhalvåret.

Parten koster 650 pr. måned pr. faste ugedag (dvs. 1300 for 2) og du skal have skovkort til Dyrehaven, være medlem af klubben og have ulykkes- og ansvarsforsikring (de følger rytteren og ikke hesten/ejeren - ansvarsforsikring er normalt inkluderet i din indboforsikring). Hvis du kan ride om formiddagen og/eller er interesseret i 3-4 dage om ugen vil jeg gerne give rabat. Weekenddage er ikke en mulighed.

Jeg søger primært en skovturspart, men hvis du gerne vil ride dressur, er på minimum LB/LA niveau og ønsker undervisning, kan det også være en mulighed.

Mugning, fodring og andet staldarbejde er der folk til, så det skal du ikke bekymre dig om, men jeg forventer at du overholder aftaler og sørger for at hesten bliver rørt - pudser udstyr en gang om måneden - og gør det rent efter dig, hvis det er mudret.

Glæder mig til at høre fra dig!
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333200801366
F:
208333200404106
M: Chafa
9202102
MF:
TAF 7503
Dressur: LB-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Ikke prøvet
Stamtavle
Senest rettet 17 maj 2017 kl. 07:51, og har været vist 2419 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider