Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lurifax

 Ridehest, blanding
 Vallak
 10 år 
 160 cm
 Brun
Lurifax er blød i munden, arbejdsvillig, behagelige gangarter,
Han har aldrig prøvet sporer eller andet end sadel og almindeligt hovedtøj,
Han er ikke vild med at blive longeret. Han er lidt hys, men er ikke ude på at gøre skade på rytter eller personen ved sin side. Han er mindre hys, når han bliver vant til at være i hænder igen. Han ser lidt dårligere på det ene øje, så bliver lettere hys, når der dukker ting op på den side ;-) Men syntes ikke det er et stort problem.

Han er en super sød hest, der elsker at nusse og han er ikke til salg.
Så dette er et forsøg på at give ham lidt mening i tilværelsen, i stedet for bare at spise sig tyk med sin shetlandspony makker;-)
 
 
 
 

[Part] Rytter søges i Hjørring

Min Hest Lurifax står bare herhjemme og keder sig, men jeg stifter familie og arbejder, derfor søger jeg en rideglad pige (eller mand) til at ride ham engang imellem. Han står herhjemme udenfor Rakkeby og jeg har trailer der kan benyttes til at transportere ham frem og tilbage. Han har stået meget stille de sidste par år. Han har stået på rideskole og er redet meget. men har ikke selv konkurrence lyst, det er ren hygge jeg har redet.

Krav til dig.. : evt. du er medlem af en rideklub, hvor du kan ride ham på bane eller ridehal, da han trænger til lydighed. Han kan også rides på tur. om det er en gang om ugen eller en gang om måneden betyder ikke så meget. Du skal have en bil der kan trække traileren. Og selvfølgelig skal du have rideerfaring. Når han lige er blevet redet lidt, kan man sætte selv børn op på ham, men indtil da, skal det være en der ikke bliver urolig.

Det koster ikke noget at låne ham til ridetur. hvis du senere vil prøve at have ham på rideskole at stå, er det for egen regning :-)


 
 
HesteData Google
ID: 208333200708819
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 23 februar 2015 kl. 21:41, og har været vist 271 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider