Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kashmir

Billede
 Anden særlig race
 Vallak
 13 år 
 160 cm
 Rød
Kashmir er rolig lidt tung men super sød og meget kærlig. Han er ikke super glad for at gå alene på tur, men sådan har jeg redet ham det sidste halve år og det er gået godt. Han har været brugt som jagthest før nuværende ejer fik ham, men er så kun brugt til turridning siden. Han er meget kærlig overfor sin rytter og tager det hele roligt. Han er desværre i dårlig form, men det skal nok blive bedre med din hjælp!
Jeg har ingen konkurrence intentioner på hans vegne, blot en dejlig hest som skal have det godt og som vores 4 børn skal lære at ride på. Hvad du har lyst til med ham finder du selv ud af hen ad vejen.
 
 
 
 

[Part] Ride - og fodringshjælp søges.

Søde Kashmir forventes at komme i min varetægt sammen med en anden hest indenfor en måneds tid. Jeg skal bruge en super fleksibel hesteglad person til at fodre begge heste, når jeg ikke er hjemme, samt ride Kashmir ved samme lejlighed. De skal gå i løsdrift, så jeg regner med at fodre en gang i døgnet, idet der er masser af græs også. I snit behøves du ca. 2 gange pr. uge, men det kan godt klumpe sig sammen pga mit arbejde således at det bliver 2 -3 dage ud i træk, og nogle uger slet ikke. Det betyder at du hver måned vil få forelagt mit arbejdsskema, og så må vi se hvad du kan.
Du er stabil og troværdig, ellers kan dette projekt ikke lykkes. Der går ikke bus forbi, så enten har du bil eller bor i nærheden af Uvelse.
Det skal ikke koste dig noget, jeg er glad for hjælpen!
Jeg ser frem til at høre fra dig.
 
 
ID: HST 158766
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Senest rettet 15 februar 2015 kl. 19:08, og har været vist 381 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider