Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Black Pearl Højgård

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, typeavl
 Hoppe
 9 år 
 145 cm
 Sort
Her er virkelig en pony med mange kvaliteter til en billig pris!

Det er med stort vemod, at vi sætter Perle til salg ganske kort tid efter, vi har fået hende, for Perle er én, man taber sit hjerte til med det samme. Hun har på ingen måde skuffet os hverken indenfor eller udenfor ridebanen. Men vores datter er meget langbenet (176 cm i en alder af 13 år) og vi vidste egentlig godt, at hun blev nødt til at have en max. 1'er pony, og nu er er drømmeponyen fra rideklubben helt uforudset kommet til salg. Derfor har vi valgt at gøre skiftet nu, selvom vi synes, det er svært at skulle sige farvel til Perle.

Perle har et fantastisk temperament. Hun er altid glad og positiv og gør alt, hvad hun bliver bedt om. Hun laver ALDRIG ballade og er ikke hoppet på nogen måde. I stalden er hun helt rolig og elsker at blive nusset med. I dressuren går hun fint og har nemt ved at gå til biddet. På springbanen er hun tændt og trækker på springene samt springer både fyld og vandgrav. Perle kan rides af både nybegynderen og den mere øvede, som vil nå langt på springbanen. Perle kan godt række tungen lige ud af munden under ridningen, men det har ingen betydning overhovedet, og der findes bid, som forebygger dette.
Perle elsker at springe og er godt i gang med sin uddannelse, og springunderviseren siger hun har kapacitet til at komme rigtig langt med den rette rytter, da der sker tydelig fremskridt med hende fra gang til gang i undervisningen. Hun har med forrige rytter redet LA på C-plan. Vores datter har kun nået at starte et stævne på hende, og der tabte hun bøjlen og glemte banen, så resultatet blev selvfølgelig derefter!! Perle er nem at have med i byen. Hun er ikke bange for noget og kan godt stå i traileren mellem klasserne. Da både vores datter og forrige rytters interesse ligger mest i springningen, har Perle ikke startet stævner i dressur, men de har begge fået ugentlig dressurundervisning på hende.
På folden kan Perle gå med alle og hun er meget social. Hun finder hurtigt sin plads i flokken og man ser hende tit stå og nusse med de andre heste.
Perle har tendens til at krybbebide, MEN kun i forbindelse med fodring. Det er sjældent, hun gør det og kun ganske lidt. Af forrige ejer fik vi noget staldintakt, og når vi smører med det, stopper hun med det samme.
Perle er målt i dec. 14 til 144,9 så hun er reelt 145 men står til 144, da de kære målere altid runder ned. Hun skal færdigmåles til næste år.
Perle er sund og robust og har så vidt vi ved aldrig fejlet noget. Der blev foretaget handelsundersøgelse i dec. som kan fremvises.
Vi har links til springvideoer med forrige ejer:
LA*
https://www.facebook.com/video.php?v=10203923754911903
LA**
https://www.facebook.com/video.php?v=10203924775657421

Perle kan leveres i hele DK - ikke med færge-/brobillet.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle DRF Go Google
ID: 208333200803882
F:
PIH 69
M: Lucia
SDH 128
MF:
DE322220041584
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 13 marts 2015 kl. 15:10, og har været vist 4096 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider