Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Snúður fra Efsta-dal

 Islandshest  
 Vallak
 11 år 
 140 cm
 Sort
Sælges eller byttes:

IS2006188894 Snúður frá Efsta-dal er en 8-årig, følsom, flot fyr med 5 rigtig gode gangarter og bevægelser. Snúður er efter den vel kendte hingst på Island, Leiknir fra Vakurstöðum (8,24) der har vundet utallige større stævner på Island, og morfar er Dynur fra hvammi (8,47). Der findes også mange andre spændende velkendte avlsheste i Snúðurs afstamning som f.eks. avlskongen Orri fra Þúfu, Otur fra Sauðárkróki, Safir frá Viðivík, Hrafn frá Holtsmúla og Hervar fra Sauðárkróki.

Snúður kom fra Island til Danmark som 6-årig, utilredet, og blev derfor sent tilredet. Han har været redet on/off i perioder, da jeg ikke har haft tid nok. Han har fra starten af vist rene adskilte gangarter. Snúður har altid været en meget følsom hest , været sky og bange for mennesket, og derfor også en udfordring at tilride. Snúður har dog ændret sig meget siden vi startede tilridningen, han er mere afslappet under ridning og er ikke så sky og bange for mennesket som før, men er dog stadigvæk en opmærksom og følsom type. Det er sket 2 gange sidste år at han smed rytteren af, da han gik i panik (tror måske han har gjordkrampe, kan ikke lide at gjorden sidder for stramt). Han er redet en hel del siden uden panik, mest i skoven, men er som sagt kun til meget øvede ryttere, der er vant til at håndtere følsomme heste.

Er du den øvede ryttere, der har tiden og kompetencen, så har du mulighed for at købe eller bytte dig billigt til en hest med stort potentiale - som fremtidig stævnehest eller luksus skovturshest. Han kræver, at man arbejder med ham regelmæssigt, og det har jeg ikke tiden til.

Jeg vil helst sælge hesten kontant, men udelukker dog ikke bytte med noget andet som, f.eks. sadel, føl (islænder), unghest (islænder) eller...?

Se Video hvor Snúður hentes på fold og sadles op: http://youtu.be/iuLarqmRbLA

Se Video hvor Snúður rides (er lidt tung og godt i stand, da lige startet op igen efter ca. 3 måneders påse i efteråret):
http://youtu.be/LXd6ROAloZk


Prisforslag 15.000 kr.
 
 

[Salg] Billig Islander, Salg eller Bytte

Privat salg, hestepas

Pris: 15.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 

[Bytte] Salg eller Bytte

f.eks. sadel, føl, unghest eller...?
ID: HST 158471
F: Leiknir fra Vakurstöðum
M: Vænting fra Efsta-Dal
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Ikke prøvet
Valdimar Kjartansson
Senest rettet 01 januar 2015 kl. 22:21, og har været vist 209 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider