Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bogatýr fra Godrumgård

Billede
Billede
Billede
 Islandshest  
 Vallak
 18 år 
 140 cm
 Broget
Da jeg skal til at studere, med start d. 1/2 2015, søger jeg en sød og ordentlig rytter, som kunne tænke sig en part på Bogatýr. Bogatýr er en rar og rolig islændervallak på 15 år. Han har et fantastisk sind, og er klog, venlig og samarbejdsvillig. Han er en dejlig turhest, hvilket jeg primært har brugt ham til i de 6 år jeg har haft ham. Han er meget trafiksikker, og er både god til at ride ud alene eller sammen med andre. Han står i en privat stald med tre andre heste, og lige uden for stalden er der fantastiske muligheder for mange gode skovture i det naturskønne Ry. Af og til vil der også være mulighed for at ride med en turmakker.

Jeg tølter ikke med Bogatýr, da han er ret overbygget, og det derfor ikke er godt for hans bygning at tølte. Han har også ret svært ved det. Til gengæld har han nogle utrolig dejlige andre gangarter ? skridt, trav og galop. Det vil også være muligt at bruge en ridebane, hvis man har lyst til at træne lidt.

Det koster ikke noget at have part på Bogatýr, men til gengæld skal du være villig til at hjælpe lidt til i stalden. Hvis dette lyder interessant, er du meget velkommen til at kontakte mig og evt. komme ud og se Bogatýr.
 
 
 
 

[Part] Part på rolig islændervallak

Det koster ikke noget at have part på Bogatýr, men til gengæld skal du være villig til at hjælpe lidt til i stalden. Der er ingen krav til hvor ofte og hvilke dage han kan rides - dette er meget op til dig selv, og vi kan altid aftale nærmere.
 
 
ID: HST 158398
F: Töggur fra Eyjólfsstödum
Islandshest
M: Sida fra Godrumgård
Islandshest
MF: Máni 949 fra Ketilsstódum
Islandshest
Terræn: Terrænvant
Islænder: 4-gænger
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 17 december 2014 kl. 21:10, og har været vist 797 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider