Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kyringe's Voice

Billede
Billede
Billede
Billede

 New Forest  
 Vallak
 18 år 
 144 cm
 Brun
Voice er nok den mest børnevenlige pony man kan ønske sig - han knytter sig meget til sin rytter. Han er sød, smuk og vildt fotogen.

Voice har gået en del dressurstævner og nogle enkelte springstævner, nuværende rytters interesse har dog ligget i dressuren. Han har indtil nu gået LA4 på Distriktplan.

Hans gangarter ligger over middel og her skal traven i særdeleshed fremhæves - meget stor, lækker og rummelig, hans skridt er ligeledes super god og galoppen er også godt på vej!

Han bliver solgt som en allround/hygge pony til en sød pige/dreng, som vil elske ham overalt på jorden og som virkelig ønsker sig en bedste ven for livet.

Som forældre er det vigtigt at vide, at ens barn er i gode hænder og her kommer Voice ind i billedet, for han har aldrig smidt af, aldrig lavet ballade (af sig selv), nuværende rytter havde haft ham i kun to dage, da hun tog ham ud på tur alene = Voice er bare nem, dejlig og den bedste pony!

Voice er også fantastisk på ture; både alene og sammen med andre og han elsker en frisk galoptur.

Han er super nem at læsse og have med i byen. Han har de sidste par år været med på sommerferie, hvor der er blevet redet i havet. Derudover har han været med på ridelejr, fastelavn, nogle af NF's arrangementer, Store Hestedag og han nyder det.
 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 208333NF0601159
F: Orchid's Pride
New Forest
M: Vognmandsgårdens Vicky
New Forest
MF: Polsbury Popov
New Forest
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 28 februar 2015 kl. 16:04, og har været vist 6501 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider