Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Wilma 214

Billede
Billede
Billede
Billede

(R.I.P.)
 Hannoveraner  
 Hoppe
 2002
 162 cm
 Brun
Jeg står desværre i den situation, at jeg ikke længere har tid til 2 heste. Jeg har derfor valgt, at Willa skal videre til et andet hjem, hvor hun vil blive elsket og værdsat, ligesom jeg gør.

Wilma 214, i dagligdagen kaldet Willa, er en super allround hest. Hun er helt igennem FANTASTISK at have med på tur. Hun er fuldt ud trafiksikker, og om så du rider forrest til juleoptoget, tager hende med på en 5 timers tur for at bade, eller rider afsted uden sadel i hackamore, kan du altid stole på hende.

Hun er importeret fra Tyskland, og blev i den tid hun stod dernede, brugt som springhest, hvor hun var ude til et par enkelte stævner. Hun er rigtig behagelig at springe på, og har med mig sprunget et enkelt spring på 120. Hun er ikke redet særlig meget i øjeblikket, og er ikke sprunget regelmæssigt, så hun skal lige igang igen, før man kan forvente at springe 110 baner. I springningen har hun den helt rigtig gnist, og man kan slukke og tænde hende som man lyster.

Hun har hos tidligere ejer været trænet op til LA øvelser i dressur, men da vi ikke har kunne finde hinanden i dressuren, er det noget der skal genopfriskes. Jeg er dog ikke i tvivl om, at med den rette rytter, vil det ikke tage særlig lang tid. Hun kræver en rutineret rytter i dressur, da hun til tider kan være svær at ride, så det er nødvendigt, at man kan sin teknik.

Willa kan lide alle mennesker, men er især knyttet til sin ejer. Hun elsker opmærksomhed, mad og striglning. Hun kan være alene alle steder, og får altid rosende ord af smeden.
Fra jorden af er hun utrolig velopdragen, lydhør og har ingen unoder.
Alt i alt en super skøn hest, som leder efter sin nye bedsteven.

Hun er passet med absolut ALT. Massør, dyrlæge, smed, kiropraktor, sadelmager etc.

F: Worldly
FF: Weltmeyer
MF: Darling

I prisen følger alt dette: dækkener til alle sæsoner, hovedtøjer, bid, underlag, gamacher, bandager, klokker, grimer, og selvfølgelig hendes røde hestepas. Alt er i god kvalitet og stand.

Rytter på billeder er 184 cm.
Jeg kan kontaktes via SMS, mail og heste-nettet.dk.

Hun sælges ikke som første gangs hest, og jeg ønsker kun henvendelser fra erfarne ryttere
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: DE431314501402
F:
DE331314915097
(HN DEU)
M: Dana
DE331313511887
(HN DEU)
MF:
DE331310425371
(HN DEU)
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 11 november 2015 kl. 12:58, og har været vist 1640 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider