Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sweet Louis

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 11 år 
 118 cm
 Broget
Vi leder efter en sød hestekyndig familie, som kan få lige så meget glæde af vores lille Sweet Louis som vi har haft.

Louis er en frisk lille pony, som dog tilpasser temperamentet afhængig af hvem der sidder på ryggen. Han kan være pænt fremadgående med en rutineret rytter og give den max gas. Men kan også gå fint roligt rundt med en mindre rytter.

Dressur: Er yderst arbejdsvillig og bøjer pænt i nakken og rykker sidelæns for schenklen. Forparts og bagpartsvendinger. Rider LB program til træning og mestrer det fint.
Er kun startet i LD, da det ikke har været rytterens interesse. Hvilket er lidt synd, da han rigtig godt kan lide dressuren.

Spring: Bliver pænt frisk og trækker godt på springene. Vi har sprunget ham på 2-rings bid, da han er lettere at bremse. Han springer bane på 70-80 cm og enkelte spring på 95 cm. Man skal være lidt modig, da han kan sætte stort af. Er kun startet 60 cm sløjfe, da det mest var for sjov med springningen.

Ponygames: Helt suveræn. Distriktsmester 2014 i A-rækken og vandt DM for A-rækken på Vilhelmsborg i år. Er cool med alle lege og kan gennemfører i højt tempo. Vi har en lille pige på 7 år, som får lov at træne en gang i mellem i undervisning på ham og så går han fint rundt i trav og venter pænt på hende. Men med en rutineret rytter giver han fuld pedal.

Louis er skæv i korsbenet, hvilket giver tendens til krydsgalop. Desuden kan han have brug for at strække sig især under opvarmning. Det har dog ikke hindret os i, at vi selv synes vi har haft verdens bedste, sødeste og sjoveste pony.

Louis kan ikke lide at køre alene i trailer.

Han går uden sko, har ingen problemer med græs, allergier eller andet og kan fint stå på halm.

Vi sælger ham, da benene på min datter er blevet lange og hun skal op i en 2'er. Vi er interesseret i hurtigt salg og har sat prisen derefter.

Håber det rette match findes derude, da vi som alle andre ønsker det bedste for Louis og kommende rytter.

Ved interesse kan skrives herinde - brug ikke mailadr. Eller smid en sms.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200609614
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Talent
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Senest rettet 30 oktober 2014 kl. 17:15, og har været vist 1112 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider