Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Burlesue

Billede
Billede
Billede
Billede

 Hannoveraner  
 Hoppe
 6 år 
 159 cm
 Rød
Fantastisk charmerende hoppe ud af en super dressur afstamning. Har Belisimmo M. som far og Samarant ( Sandro Hit ) som morfar. Der er udelukkende hovedstambogshopper i afstamningen. Ligesom morstammen har lavet hingsten Desperados som har deltaget ved VM og OL i dressur med stor succes. Hun har et sjældent godt temperament. Hun elsker opmærksomhed og vil meget gerne lave noget. Hun har taget alt ualmindeligt cool. Min datter som lige er blevet 4 har tit fået trækture på hende, da hun netop er så sød. Hun har aldrig sagt noget til sadlen, ligesom hun ikke engang vipper med et øre når man sætter sig op på hende og rider lidt frem. Hun har desuden været med på tur hvor hun går forrest og ikke lader sig forskrække af hverken trafik eller fremmede ting.
Hun er ikke tilredet, da hun er sent udviklet,og derfor fortsat er lidt skravlet. Derfor forventes hendes stangmål også at blive omkring 164.
Hun har tre rigtig gode gangarter med stor rummelighed og bæring samt en fantastisk takt og balance.
Hun er klar til at lave noget, men min tid er alt for begrænset, hvorfor hun slet ikke bliver trænet eller håndteret som hun fortjener. Jeg vil dog ikke sælge hende, da jeg selv har avlet hende, og synes hun er en super spændende og dejlig hest, derfor tænker jeg at udlån er den bedste løsning, da jeg ikke kan se at jeg skulle få mere tid.
Det er vigtigt for mig at låner ( eller en part ) har en positiv tilgang til hesten og rider og træner efter at hesten skal være lang og dyb så hun får tid til at sætte de rigtige muskler, ligesom at jeg er stor modstander af hjælpetøjler under ridning, en hård hånd og tøjleføring samt at man presser hesten ind i en form den ikke er klar til. Jeg er dog ikke fanatisk, men grundlæggende er ovenstående mine filosofi, så hvis bare låner eller part er af samme overbevisning, stoler jeg selvfølgelig på at låner eller part gør det bedste han/hun kan.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 157809
F: Belissimo M.
M: ERA Secret Dream
MF: Samarant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 28 september 2014 kl. 19:28, og har været vist 195 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider