Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Gkv Josafin

Billede
Billede
Billede
Billede

(R.I.P.)
 Pony, blanding
 Hoppe
 2001
 145 cm
 Palomino
Josafin, i daglig tale Josse, er en stædig blandings pony(halv araber, halv haflinger) på 13 år.
Jeg tabte mit hjerte til hende tilbage i 2011, da jeg lånte hende med på efterskole, og det endte da også ud med, at jeg så købte hende i 2012 - Og de sidste år med hende, har været de bedste!

Under ridning er Josse vågen, og giver sig også rigtig meget. Hun er redet en del i dressur, men da dette aldrig har interesseret mig super meget, er der blevet slækket en del på det, her på det sidste - Så hun trænger nok til en smule genopfriskning. Jeg har tidligere startet et par LC'er på hende, men igen - Dressur har aldrig fanget min interesse så hun er slet ikke blevet udnyttet på dette felt.

På springbanen er Josse til gengæld i sit es. Hun trækker selv rigtig godt på springene, har massere af fremaddrift, og stopper kun, hvis rytter tænker: "Shit!". Der er fart over feltet på springbanen, og hun kræver derfor også en rytter, der elsker fart, men som samtidig også kan sætte sig igennem og sige: "Hey, lyt lige et øjeblik."
Vi har tidligere startet enkelte springklasser, men grundet min nervøsitet under stævner, har dette aldrig vækket den store interesse fra min side. Til gengæld har vi tidligere ligget og hoppet LA højde til træning, og har sprunget enkelte spring på 120cm - Dog har vi ikke sprunget det sidste halve år, så det vil nok kræve en del træning, før dette niveau nåes igen. Josse trækker rigtig godt på springene, og hvis rytteren er med hende, så springer hun også alting. Hendes teknik er rigtig god, og hun formår at afvikle springene på en god måde, også når afstanden ikke passer.
Jeg har tidligere sprunget en del på hende, men i forbindelse med at jeg brækkede min fod(ikke heste relateret), er hun ikke blevet sprunget regelmæssigt siden sommeren 2014.

Josse kan sagtens rides ud på tur alene, men så kigger hun altså en del. Hun sætter dog aldrig i løb, hvis hun bliver bange, men stopper i stedet op og står og pruster, eller tager et par hurtige skridt frem. Er hun sammen med andre, er hun meget rolig og kigger næsten ikke.
I forhold til at blive redet i trafik varierer det dag fra dag. Den ene dag, går hun lige forbi busser, lastbiler, traktorer og toge uden at blinke, hvor hun den næste dag kan finde på at trække en smule til siden, når der komme en personbil.
Det skal dog nævnes at hun aldrig er til fare for sig selv eller andre i trafikken, men blot spænder op og pruster lidt.

Jeg har startet to jagter på hende(begge begynder jagter), og her mærkede jeg virkelig en pony, der gerne ville. Hun sprang alting uden at kigge og havde ører fremme under hele turen. Jeg er sikker på, at hun kunne blive en oplagt jagtpony.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 0107126
208333200107126
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 06 april 2016 kl. 23:15, og har været vist 1986 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider