Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Elmelunds Dalton

Billede
Billede
Billede
Billede

(Solgt)
 Pony, blanding
 Vallak
 17 år 
 148 cm
 Broget
Elmelunds Dalton er en charmerende pony med kæmpe potentiale indenfor spring! Dalton i daglig tale kaldt Dalle og er en frisk pony, med en stor udstråling og selvtillid.
Dalle springer stort set alt både på banen og i terrænet og han elsker det. Selvom Dalle har sin styrke indenfor spring, er grundridningen også på plads, han går øvelser til LB i træning, med kapacitet til mere. Vi har sammen fået ugentlig træning i både dressur og spring, hvor han udover det er blevet redet fast flere gange om ugen.
Han er en super kammerat, altid villig til at arbejde, lytte og lære. Dalle har lært mig meget - han har erfaringen til at støtte, når det er nødvendigt, men stiller også krav. Dalle er helt sin egen med en stor personlighed, som man kun kan holde af.
Dalton går uden problemer i traileren, og nem at køre med. Han er super sød i stalden, og elsker en masse opmærksomhed. Han er en nem og velopdragen pony.
Dalton er trafiksikker og kan både rides alene, og sammen med andre. Dalle er vant til smed og blive klippet, helt uden problemer.
Dalle knytter meget hurtigt bånd til sin rytter, og følger gerne med. Han elsker og nusse, og genkender en med det samme.
Dalle er en rigtig god kammerat med en arbejdsglæde og energi ud over det sædvanlige, og sælges kun grundet at jeg skal på efterskole efter sommerferien, og derfor ikke har mulighed for at ride ham.
 
 
 
 
 
 
DRF Go Google
ID: 0007887
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 03 september 2015 kl. 22:32, og har været vist 8163 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider