Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mr. Jackson

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Vallak
 20 år 
 155 cm
 Mørkebrun
Hej heste-nettet, jeg har pt. selv part på den sødeste lille hest, Mr. Jackson.
Desværre har jeg ikke tiden til at ride ham længere, derfor søger jeg i samarbejde med ejerne en sød pige/dreng som kunne have lyst til at ride ham et par gange om ugen.
Jackson er en sød hest på 155 cm, han er 16 år gammel. Han kan rides af en uøvet, såvel som øvet rytter, da han tager meget hensyn til rytteren.
Jeg har primært redet ham i dressur, hvor han er snedig, og derfor kræver en bestemt rytter, hvis man forlanger noget af ham. Men hans passion er helt klart for springningen, hvilket han elsker! Han springer super flot, med god teknik, og springer det meste. Han bliver meget energisk under springning, men slet ikke i den forstand at han ikke kan holdes tilbage! Det kan han sagtens. Han springer baner på ca. 60-70 cm pt, han er jo en ældre herre, selvom det ikke kan mærkes.
Han er 99% trafiksikker og siger intet til biler og busser, dog er han ikke så glad for traktorer, hvilket vi dog heldigvis ikke støder ind i så ofte. Han kan rides i skoven med andre og alene, men han er gammel military hest, hvilket vil sige at der er fart over feltet, derfor kræver han en øvet rytter i skoven, som godt kan lide en hurtig gallop.

Han står på en privat gård, Tranagergaard, med 13 heste, i Skibstrup. Der er offentlig transport lige til døren, med bus 345 fra Espergærde og 842 fra Helsingør til Hornbæk, derudover ligger Skibstrup st. kun ca. 700 m fra gården. Hestene står på døgnfold i sommerperioden, men står inde om natten i vinterperioden.
Der er skov ca. 10-15 min. skridttur derfra og stubmarker lige ved siden af til fri afbenyttelse her i efterårstiden (han elsker en god jordetur ud over markerne). Gården er utrolig hyggelig med alle forskellige aldersgrupper.

Der søges en rytter som har lyst til at ride ham 2 gange om ugen, meget gerne lidt forskelligt, spring, dressur og skovtur.
Parten koster 500 kr om måneden.

Hvis dette har fanget din interesse er du til selvfølgelig velkommen til at stille spørgsmål, men ved interesse bedes du kontakte Rikke på nummeret nedenfor.

Mvh. Ulrikke
 
 
 
 

[Part] Sød lille hest søger rytter

Vi søger blot en sød rytter som har lyst til at ride ham 2 gange om ugen.
Parten koster 500 kr.
 
 
ID: HST 157699
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Tranagergaard
Senest rettet 11 september 2014 kl. 19:46, og har været vist 745 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider