Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Baron Skingelsbjerg

Billede
Billede
Billede
Billede

 Frederiksborger  
 Vallak
 16 år 
 160 cm
 Rød
NY PRIS - SKAL SÆLGES NU!

Tæt på målet om at nå M-niveau i dressur med en hest af klassisk race, må jeg desværre slippe denne kvalitets-frederiksborger, udelukkende af økonomiske årsager. Baron er en tidligere avlsgodkendt frederiksborger-hingst (kastreret som 8-årig). Han er kåret med karaktererne 7887-68-788-7, men blev ikke høj nok til at stille til materialprøve. Jeg har ejet ham siden maj 2012.

Dressur: Hesten er i min ejer-tid udelukkende redet med henblik på uddannelse i dressur - i perioder understøttet af berider. Han er kommet meget sent i gang med dressuren, men går nu det meste til LA-klasserne (nogle øvelser er længere fremme end andre) og er i rivende positiv udvikling. Træningen har dog ikke været målrettet program-ridning, og hesten er heller ikke startet til stævner. Changerer let til begge sider over bomme. Har nu styrken til at gå op til sine gangarts-karakterer i dressuren, men der skal rides efter det - specielt i skridt. Har super let ved at give efter og gå over ryggen. Også let ved at korte helt ind - såvel som virkeligt at øge - i korrekt form. Dette gælder både i trav og galop. En hest alle kan ride rundt på, men man skal optræde lidt bestemt for at sætte ham i mere seriøst dressur-arbejde. Det er dog ikke svært for en rutineret rytter. Mangler stadig det sidste på grundkondition/ udholdenhed, men også her er der stor positiv udvikling efter at supplerende konditions-træning er påbegyndt.

Skovtur: Rutineret skovturshest, som kan rides alene ud. Har været vidt omkring og set det meste. Meget trafikvant (også tog). Usædvanligt flink at trække ture med.

Temperament: Meget omgængelig og nervefast. Har middel energi-niveau. Er dog ingen begynder/børne-hest, da han bliver for viljesstærk over tid. Kan trives på store ridecentre uden at stresse. Hesten kigger noget under ridning og kan godt trykke sig lidt for omgivelserne (også i ridehus). Springer dog sjældent til siden.

Sundhed: I fuld træning de senere år. Ikke været skadet eller halt (bortset fra hovbyld). Passet med smed, vaccinationer (ny), tandraspning (ny) og sadelmager (Passier Optimum sadel). Passeret bøjeprøver og røntgen inkl. hovseneben marts 2014. Kun røntgen-anmærkninger, som anses for ubetydelige (røntgenattest og billeder haves). Er lettere indfodet og lige på grænsen til sabel-benet på forbenene - derfor har jeg kun redet trav/galop på god bund. Går pt. med 4 sko.

Adfærd: Ingen staldfejl eller unoder. Let at læsse. På fællesfold er han dog en førerhestetype, som kan ligge i strid med andre højt-rangerende heste. Kan optræde lettere hingstet på fold. Kan gå på fold alene.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 0100736
208333200100736
F:
FRH 731
(FR DK)
M: Sif Skingelsbjerg
FR 8266
(FR DK)
MF:
FRH 729
(FR DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 22 september 2014 kl. 18:08, og har været vist 1768 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider