Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Il Primo

Billede
Billede
Billede
Billede
 Welsh  
 Vallak
 13 år 
 147 cm
 Brun
Primo er en flot dreng på 147 cm og 10 år.

Til daglig er Primo sød og rar, nem at trække med, strigle osv. Han er nem at hente på fold og følger pænt med når man trækker med ham. Han er trænet i fremvisning/mønstring og følger pænt med når man løber, også over bomme og små kryds mm.

Trods hans alder er han ikke tilredet. Dette skyldes manglende tid og at han føler sig utryg og spænder meget op når man spænder gjorden. Og han bryder sig bestemt ikke om at man lægger vægt i stigebøjlen.
Han er vant til at blive longeret i alle 3 gangarter med sadel og hovedtøj på. Derudover har jeg flere gange været oppe at ligge på ham uden sadel, hvilket han tager pænt.

Jeg tror godt at Primo kan tilrides med den rette rytter/ejer, det kræver bare en masse tid og tålmodighed. Og evt. skal han tilrides uden sadel. Der har været en kiropraktor ude og se på ham, og der var ikke noget galt med ham på denne kant.

Pga. ovenstående sælges Primo som selvskabshest, hyggehest, til agility, trick-pony eller lignende, da jeg ingen garanti kan give for at han kan tilrides.

Primo er passet med smed og vaccinationer, og han har fået ormekur i februar 2014. Primo har ikke været syg, halt eller haft sko på i de 3 år han har været hos mig. Han er nem at fodre på og generelt nem at have gående.

I de 3 år han har været hos mig har han haft 2 vintre i løsdrift og 1 vinter på stald i boks, og begge dele passer ham ganske fint.

Primo kan leveres gratis til destinationer på Sjælland. Ved levering længere væk kan vi snakke om det.

Primo byttes også helt eller delvist.
Se bytte-annonce nedenfor
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333WE0403638
F:
WDH 32
(WD DK)
M: Pepsi
2038611
(LU DK)
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 13 september 2014 kl. 15:43, og har været vist 2737 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider