Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Jazz

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 15 år 
 138 cm
 Lys skimmel
Vi købte Jazz som lærepony i spring til vores datter sidste sommer. Vi har nu bestemt, at hun skal videre til 1'er pony, da hun allerede er blevet for stor til ham. Jazz er en rolig pony, som vores datter selv har kunne omgås både i stalden og på folden. Han kan rides på tur alene uden problemer.

På springbanen behøver Jazz en rutineret rytter som kan vise ham vejen. Det kan og har vores datter ikke modet til, og da hun allerede er ved at være for stor til ham, har vi besluttet at tiden er inde til et skift. Jazz har med forrige ejere sprunget stor vandgrav, og han har sprunget utallige MB2 klasser med placeringer og enkelte MA klasser også med placeringer. Jazz vil være ideel for den lille, men rutineret rytter, som ønsker en erfaren pony. Jazz kigger ikke, han er hurtig og kan vende på en 25 øre. Han har aldrig hverken bukket eller stejlet med vores datter. Jazz vil også kunne bruges i moutaingames, da han er en spinkel og hurtig pony. Udover springundervisning har vores datter også modtaget ugentlig dressurundervisning på ham, men da det ikke har den store interesse, har hun aldrig stillet nogen dressurstævner på ham. Jazz har nogle fine gangarter og vil sagtens kunne rides i dressur.

Jazz er meget nem at have med til stævner osv. Han er ikke bange for noget, er 100% trafiksikker, går lige op i traileren og står stille under kørslen.

Jazz er sund og rask, og har så vidt vi ved aldrig fejlet noget. Han kan gå på fold med både hopper og vallakker.

Vi er åbne for bud.
 
 
 
 
 
 
DRF Go Google
ID: 0206191
208333200206191
Dressur: LC-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Talent
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 22 juli 2014 kl. 19:56, og har været vist 1031 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider