Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Katholm's Romilla

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 7 år 
 170 cm
 Brun
Romilla er en smuk, elegant og velproportioneret hoppe med 3 gode gangarter med et dejligt temperament. Hun har en meget stor personlighed og elsker at være midtpunkt. Romilla har et godt sind, og elsker menneskelig kontakt, og vil gerne "snakke" og nusse i timevis.

Romilla er født og opvokset her på Katholm. Hun har gennem hele sit liv været passet med kvalitetsfoder, rigelige mængder stråfoder, ormekure, smed og vaccinationer mm. Romilla har haft tandeftersyn og fået raspet tænder i marts.

Romilla har været vandt til at gå i en flok med både unge og ældre heste og er god til at tilpasse sig flokken.

Romilla er ryttervant i skridt og trav, men ikke decideret tilredet. Hun er arbejdet meget med fra jorden. Romilla er en sød og glad pige, der gerne vil arbejde. Hun har brug for en erfaren rytter, som kan lære hende op til ridehest - hun forsøger ikke at smide af, men er en dame med egne meninger og er en unghest som har brug for ros og støtte, så hun er tryg og sikker i det man beder hende om.

Hun er en rigtig charmetrold med sine store dådyrøjne og venlige væsen. Hun er god til at gå i trailer og står pænt under transporten.

Hun gik fejlfri gennem den kliniske handels undersøgelse og fejler intet.
Romilla sælges for denne favorable pris, fordi røntgen har vist OCD på alle 4 ben, det behøver ikke at få nogen betydning. Men hun kan få problemer, hvis hun skal op og gå de meget høje klasser i dressur.
Hun vil blive en fin ridehest til let dressur, let spring og en dejlig lang tur i skoven, evt. military.

Hun fortjener et dejligt heste liv. Derfor sælger jeg hende kun til den rigtige køber der kan tilbyde en stor boks, masser af foldtid dagligt, søde hestevenner på folden og uforbeholden kærlighed.

Hvis det har interesse er der mulighed for at have hende opstaldet her på stedet.
 
 

[Salg] Katholms Romilla NY PRIS

Forsikring kan overtages, hvor hun er forsikret for både liv, uanvendelighed og sygdom.

Forbeholder ret til at vælge mellem køber, hjem før pris.

Pris: 12.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 

[Part] Part søges

Jeg søger en person på minimum 16 år, der har lyst til at få halvpart på min prinsesse "Katholms Romilla" her på Katholm. Jeg søger dig som vil elske at have din "egen" hest, og som har råd til at betale en del af de faste udgifter.

Romilla går i det daglige sammen med 3-5 andre heste. Her er udendørs ridebane 20x40m, et lille vinterridehus på 25x25m og Nederskoven, hvor man kan ride uden skovkort, ligger 15 minutter i skridt fra vores gård.

Romilla er en smuk, elegant og velproportioneret DV hoppe på 4 år, med 3 gode gangarter og et dejligt temperament. Romilla har et godt sind og elsker menneskelig kontakt, og vil gerne snakke og nusse i timevis.

Romilla er ryttervant i skridt og trav, men ikke decideret tilredet. Hun er arbejdet meget med fra jorden. Romilla er en sød og glad pige, der meget gerne vil arbejde. Hun kræver en erfaren rytter, som kan lære hende op til ridehest - hun forsøger ikke at smide af, men er en dame med egne meninger og er en unghest som har brug for ros og støtte, så hun er tryg og sikker i det man beder hende om.

Jeg forventer at du passer hende som var hun din egen, hvilket vil sige, at du strigler/ordner hende, rider hende eller leger med hende, ordner hendes boks, hælder foder op, giver hende hendes vitaminer og almene pleje, betaler for smed, dyrlæge og foder. Jeg betaler for hendes opstaldning, forsikring, hø, halm m.m.

Jeg har en forventning om, at du har lyst til at være en del af min lille hestepension, som jeg har lavet til et hyggeligt og rart sted at være. Der skal være plads til alle, og til at man kan sidde og sludre og hygge sig. Jeg vil ikke have fnidder, dårlig opførsel, råberi eller på anden måde upassende opførsel. Jeg forventer at du respekterer at det er mit private hjem.

Din del af udgifterne til Romilla vil ligge på ca.1500,- pr. mdr.

Ring eller send mig en mail, hvis du er interesseret.
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333DW1003955
F:
DVE 818
(DV DK)
M: Villumhøjs First Lady
208333DW0401611
(DV DK)
MF:
DVE 801
(DV DK)
Dressur: Tilredet
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 31 august 2014 kl. 09:06, og har været vist 11490 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider