Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Spirit

 Pony, blanding
 Vallak
 12 år 
 120 cm
 Broget
Spirit er en sød pony med masser af charme og udstråling, han er en 3´pony og er født i 2005. Har ikke fejlet noget imens jeg har haft ham har fået fjernet en ulvetand, passet med smed og tandlæge og er påbegyndt på en ny vacc, har grøn pas.
Han er en Islænder blanding , men har ikke lært Tölt og pas han kunne nok godt lære det men har ikke så meget erfaring med det. Han kan sine skridt, trav har ikke prøvet og galoper med rytter da jeg ikke synes han er klar til det lige nu, han er sent tilredet (som 9 år) købte ham i marts 2014 da han bare stod på en mark og ikke lavet noget.. Har fra dag et været meget nem og have med og gøre han er ikke den der bliver bange for ting han tager alt roligt lige meget hvad man udsætter ham for, hvis han skulle blive bange stopper han op og kigger på det som er farligt. Han kan vaskes af en person over hele kroppen og går lige i traileren uden noget bøvl, kan stå alene på staldgangen uden han kalder på alle de andre heste.
Da Spirit er sådan en nem og rolig pony ville han egne sig godt til en familie som ønsker sig en hygge pony ville være den perfekte tur pony. Han ville nok kunne gå en Ld1-2 med noget træning han har ikke prøvet og springe men har travet over nogen bomme på jorden som han tog helt cool og synes det var meget sjovt?
Spirit sælges til en sød familie eller en lille voksen som gerne ville have en ven for livet, han ville have det bedst med og komme et sted hen hvor der er mulighed for løsdrift. Da han har haft en dum oplevelse i boksen ved tidligere ejer har jeg fået fortalt ved ikke hvad der var sket. Men det kan sagtes kunne trænes væk med ville jeg tro han bliver bare meget usikker og stopper op.
Han sælges af personlig årsager!
Der følger ikke noget udstyr med ham!
Hjem før pris det vigtigste er han kommer et godt sted hen.


OBS! Denne annonce er lavet på en venindes bruger!
 
 

[Salg] Sød pony til billig penge!

Hjem før pris det er vigtig han kommer et godt sted hen

Pris: 7.500,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 157073
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 17 juni 2014 kl. 18:40, og har været vist 119 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider