Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bech's Maddison

Billede
Billede
Billede
Billede
 Connemara  
 Vallak
 13 år 
 152 cm
 Lys skimmel
Maddie er en super dejlig dreng som jeg ikke har tid til .. Han skal bruges og ikke bare stå på en fold og kede sig. Det er derfor med MEGET, MEGET stor sorg jeg må sælge ham, men han fortjener en som har tiden til ham. Han elsker menneske kontakt og nusser dig gerne i håret hvis han kan få lov. Han er utrolig tillidsfuld og meget blid både i væremåde men sågar også i ridningen... han vil gøre alt for hans rytter... Hans gang er fin, men kan pakkes meget sammen, så der skal arbejdes så han kommer frem og tager længere skridt. Dressur underviseren mener han har potientiale for mere end la1. Han har meget nemt ved at lærer nye øvelser. Han har fin spring teknik og elsker en tur i skoven eller en rask galop på marken. Han kan rides ud alene og læsses i trailer uden problemer. Han har startet 1 dressur stævne i min tid la1 til 60%. Han er passet med alt . og går med 4 sko .Han er utrolig nem at have med at gøre og hverken bider eller sparker. Han kan rides af alle , selv min datter på 2 passer han godt på. men kan man ride, og forlanger man noget kan han også lave lidt spræl......(hverken vildt eller voldsomt.) På folden er han meget underdaning, men kan under ingen omstændigheder gå alene... Ved spring kan han nemt tændes og kan vende på en 5øre... Han ville egne sig perfekt til distance hest med den nødvendige træning. Han force er spring og tur , han kan nemlig godt syntes at dressur 5 dage om ugen er lidt kedeligt..

Han er ikke en hest som er 100% idiot sikker. og bestemt ikke kedelig.
 
 

[Salg] Fantastisk dreng sælges til blivende hjem med masser af tid og kærlighed

Sælges udelukkende til privat , ingen rideskoler. der med følger rødt pas. sadel, trense, 2 dækner .grimer mm.
Hesten er forsikret i kdh og den kan overtages ved handel.
Prisen er fast og ikke til forhandling da jeg ikke har travlt men meget vigtigt for mig det er den rette der køber. han sælges ikke til hvem om helst......Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem købere og vil altid kunne besøge ham.
Køber bestiller og betaler selv handelsundersøgelsen. Uanset udfald....! der forelægger røngen billeder fra 17-02-2012 af bagben da han har 2 kosmetiske buler.

Pris: 30.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333CO0403393
F:
CH 99
(CO DK)
M: Katrinebjergs Norma Jean
C 697
(CO DK)
MF:
ECH 20
(CO DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 18 august 2014 kl. 17:29, og har været vist 3693 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider